Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Polgármesterként közbizalmat kér, de még a saját szomszédját is fenyegeti a nyilvánvalóan elmeháborodott Berecz Kálmán

2024. május 26. - Patek Fülöp Z

A jogász, közgazdász, futóbolond, képtelen a társadalmi együttélés alapvető normáit betartani: úgy tudjuk, Berecz Kálmán Kápolna polgármestere, évek óta vitában áll közvetlen szomszédjával.

kaplevel.jpg

A konfliktus lényege, hogy Berecz - polgármesteri hatalmával visszaélve - a szomszéd számos udvari kérése ellenére sem akarja a telken lévő diófa szomszédba átlógó, az áram és az optikai kábelben, mint pedig a tetőben kárt tévő részeit visszametsze, és biztosítsa a szomszéd család biztonságát.

Berecz néhány nappal ezelőtt plusz - újabb törvénytelenséget elkövetve - kápolnai közpénzből fizetett közmunkásokkal vágta vissza egy kicsit a telken lévő fát. Majd közölte: ennyi volt, ha nem tetszik, nem érdekli.

(Ugyanazokkal a közmunkásokkal, akik a Berecz klán balatoni luxusnyaralóját szokták felkészíteni és rendbe tenni a nyárra, amikor a kápolnai döbrögi és udvartartása levonul nyaralni)

bolond1.jpg

Berecz szomszédja, Kápolna jegyzőjéhez, Gulyás Imréhez fordult: az elvtelen csicskaként, Berecz képtelen és törvénytelen őrültségeit fedező, jogvégzettség nélkül rezsiző Gulyás Imre azonban nyilvánvalóan hosszú időhúzás után eltussolja majd az ügyet.

Mivel Berecz nem először tekinti Kápolnát a hitbizományának, a kápolnaiakat pedig a jobbágyainak, fordul mi is a kormányhivatalhoz, kérve, hogy fékezzék meg ennek a gátlástalan földesurat játszó, Sarudról ide települt trógernek a folyamatos ámokfutását.

Amit azonban minden kápolnai megtehet: június 9-én, a polgármesterválasztáson elmegy a szavazókörbe, behúzza maga mögött a függönyt és egy tollvonással elzavarja a polgármesteri székből ezt a gátlástalan politikai gengsztert.

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr7118413677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024.06.12. 22:32:52

A Kápolnaiak szavaztak!
Berecz Kálmán az egyetlen aki megállította a pénzmosó, árvaházra kapott támogatásokat eltüntető gengszter bandát!
Most már csendbe kéne maradni!
süti beállítások módosítása