Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Bukottak még, avagy: három a magyar igazság Hevesben (is)

2024. június 10. - Patek Fülöp Z
  • Nyitrai Zsolt a legutóbbi országgyűlési választások után, a mostani önkormányzati voksoláson másodszor vetette be a Fidesz ellen - rettenetes mennyiségű közpénzt elégetve - hatékonynak tartott, de valójában inkább vicces terminátor prototípusát Oroján Sándort. A Pajtók- pusztítónak, és tömegpusztítónak szánt biorobot másodszor is besült, ráadásul a programozását is elcseszték - legközelebb érdemesebb lenne Eger helyett mondjuk Bukarestben aktiválni - hátha az ottani klímán jobban működik. 

nyzs.jpg

  • Balázs Zoltán köztörvényes bűnöző, pederaszta annyi szavazatot sem kapott, hogy bekerüljön a helyi testületbe Kompolton, ahol 27 éve fosztogatta a közpénzeket.  Balázsnak minden polgármesterséggel (és közpénzlopással) töltött év után ugyanennyi börtön járna. De sajnos, 27 évet szinte biztosan nem kap. Szerintem a kompoltiak azzal is elégedettek lesznek, ha végül ténylegesen börtönbe kell vonulnia. Nem lesz könnyű élete a felső ágyon…

21032886_1477630325608278_8681966596136084884_n.jpg

 

  • Oroján után Eger második leggyűlöltebb politikusa, “Berecz Kálmán és Berecz Mátyás nagyon közeli ismerőse” Mirkóczki Zita a közgyűléseken hosszú évek óta őrjöngő, rángatózó, toporzékoló hisztérika a jövőben legfeljebb tánctanárként őrjönghet, rángatózhat, toporzékolhat. Az egrieknek azonban ezt a csapnivaló előadást már nem kell végigszenvedniük.

os.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr6418425055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása