Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Berecz a választások után ki fogja rúgni a teljes udvartartását, mert ellenkező esetben megy a börtönbe

2024. június 07. - Patek Fülöp Z
Berecz Kálmán ars poeticája: hazudni, hazudni, hazudni - és közben mindenkit hülyének nézni. 
Azonban úgy tűnik, ez most nem jön be. 
bolond1.jpg
Hazudik a térség országgyűlési képviselőjének, a kormányhivatalnak, az államkincstárnak - meg persze mindenki másnak. 
Berecz Kálmánnak van a kápolnai önkormányzati hivatalnál egy sleppje, (hivatali dolgozók, karbantartók stb) akiket teljes mértékben törvénytelenül, valódi, szükségszerű munkavégzés nélkül tart - és fizet a kápolnaiak közpénzeiből. 
A karbantartók havonta csak két hetet dolgoznak (meg persze lejárnak a berecz klán balatoni luxus nyaralójába felkészíteni a nagyságos urak nyaralására az ingatlant) a hivatali dolgozók nagy része pedig csak Berecz kiszolgálásra van, egyébként csak lébecol. 
Ezt mindenki tudja: a térség polgármesterei, az államkincstár, a kormányhivatal és a térség országgyűlési képviselője is. 
Berecz biztatja és - teljesen törvénytelenül - használja őket a mocskos kampányában, ahol folyamatosan arra hivatkozik, hogy nincsen pénz, nincsenek pályázatok. 
Csak azt nem teszi hozzá, mindez azért nincsen, mert ő egy a pénzekkel variáló, mutyizó alak, akivel szóba sem állnak. 
Ha más lenne Kápolna polgármestere lenne pénz, lenne pályázat és fejlesztés. 
Berecz azt is pontosan tudja, hogy a falubusz pályázat elcsalása miatt (ahol a polgárőrséget bevonva verték át az államkincstárat) felelősségre lesz vonva.
Pontosan tudja azt is, hogy a vasárnapi választások után - bárki nyerjen is - ki kell rúgnia a sleppjét, ellenkező esetben akár egy büntetőeljárás keretében vonhatják felelősségre a mérhetetlen, cinikus pazarlásai, átverései miatt.
Berecz egy alávaló alak. Azokkal sem őszinte, akiket behülyített és azoknak is árt, akiknek jelenleg kedvez. Rendkívül kellemetlen vizsgálatok, de akár nyomozás elé is nézhetnek a "kamu állások" miatt.
Berecz mindent egy lapra tett fel: most bármit és bárkit beáldoz, hogy nyerjen, mert tudja: ha ez nem sikerül, életében először el kell mennie dolgozni, az pedig számára egyenlő lenne a megsemmisítéssel.
Ps. Ja, és ha már mutyik, bűncselekmény gyanús ügyek. A Hulladékgazdálkodási Társulásból felvett  milliók, költségtérítések ügye sincsen elfelejtve. Ebben az ügyben - úgy tudjuk - a hatóságok számítanak majd Morvai János Kál polgármesterének - igazmondási kötelezettség melletti - tanúvallomására. 
Ő az, akivel Berecz Kálmán elhitette: jó ötlet együtt mutyizni vele, nem lesz semmi baj. 
De Morvai úr, lesz. 
Megígérjük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr6918423609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024.06.12. 22:22:49

És ezeket az álhíreket Bóday Pál is eskü alatt fogja megismételni a bíróságon!?
süti beállítások módosítása