Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Ringert úr, eltussolta ön a Berecz Mátyás ügyében indított belső vizsgálatot?

2024. június 15. - Patek Fülöp Z

Igazgató úr!

Ön köztudomásilag híján van mindenfajta olyan tudományos reputációnak, szakirányú végzettségnek, amely valódi tekintélyt adhatna ahhoz, hogy a nemzeti emlékezet egyik legfontosabb tudományos, közművelődési intézményét, az Egri Vármúzeumot irányítsa. Ezt figyelembe véve, mindeddig némi türelemmel konstatáltuk, hogy nem kommunikál az egriekkel, Eger város közgyűlésével.  

ringer.jpg

Többek, többszöri kérése ellenére sem volt hajlandó számot adni, az éppen ön által kezdeményezett várbeli belső vizsgálatról. Amelyről ön azt állította: bizonyosan megállapítható, hogy Berecz Mátyás korábbi igazgató (DK aktivista) folytatólagosan okiratot hamisított,  és szintén ön elrendelte a múzeum műkincsraktárainak újra leltározását, mert felvetődött a gyanú, hogy még Berecz vezetése alatt, onnan tárgyak tűnhettek el, amely tárgyal később külföldi online piactereken tűntek fel. 

img_9180.PNG

Nos, igazgató úr, mint azt ön is jól tudja, Egerben lezajlott egy önkormányzati választás, ahol sem Berecz Mátyás pártjának, a DK-nak, sem pedig az ön korábbi “gazdáinak” a Nyitrai-Oroján párosnak nem szavaztak bizalmat az egriek. 

Mindezek fényében immáron nyomatékosan felszólítjuk: 

- Tájékoztassa Eger lakosságát a Berecz Mátyással kapcsolatos vizsgálatok és esetleges bűncselekmények gyanújának állásáról.

img_9117.PNG

 - Tisztázza, hogy kapott-e, teljesített-e utasításokat a Nyitrai - Oroján páros részéről, részére Berecz Mátyás ügyének eltussolása ügyében. 

 

Gyors, egyenes, érdemi, nyilvános válaszait várják - az egriek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr5018428375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása