Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Pál úr! Erkölcsileg biztos helyes döntés felvennie a mandátumát?

2024. szeptember 23. - PatekFülöpZ

Kedves egri baloldali szavazó! 

Mondja meg őszintén: ha ön a választások előtt tisztában lett volna azzal, hogy Pál György, a baloldal polgármester-jelöltje, puszi haverja Oroján Sándor politikai gengszternek, tisztában lett volna azzal, hogy Pál György a kampányban megtiltotta, hogy a rendszerváltás utáni egri közélet legalávalóbb figurájáról, Oroján Sándorról kritikát fogalmazzanak meg a baloldali képviselőjelöltek, akkor szavazott volna Pál Györgyre? 

Ugye, hogy nem. 

Kedves Pál György! Erkölcsileg helyesnek tartja átvenni a baloldal egyetlen egri mandátumát úgy, hogy az nyilvánvalóan nem önt, hanem Balla Péter, tisztességes fiatal baloldali értelmiségit, vagy még inkább ifj. Soós Tamást, a körzetéért eddig is példás tisztességgel és szorgalommal dolgozó képviselőt illeti? 

Segítünk, Pál úr! 

Erkölcsileg rendkívül helytelen volt felvennie a mandátumát. Hiszen önnek ebben a történetben pont ott lenne a helye, ahol a bukott haverjának, Orojánnak - az egri politika pöcegödrében. 

Önnek akkor lett volna értelme képviselőnek lenni, ha Orojánt nem zavarják el az egriek végérvényesen a jó büdös picsába, és együtt, kettecskén elmutyizgathattak volna a közgyűlésben. 

hhh.jpg

Dehát Orojánnak a bölcs és igényes egri polgárok megüzenték: kicsit sem kérnek tovább a hazudozásaiból, az erőszakos, tahó, műveletlen, nárcisztikus személyiségéből, és nem kérnek a mögötte sunnyogó Nyitrai Zsoltból sem. 

Szóval, Pál úr, az az egy szál egri baloldali mandátum, amit önnek az aktivisták összelapátoltak, bizonyosan nem önt, hanem egy tisztességes baloldalit illet - ráadásul Egerben még vannak is ilyenek. 

Ha erkölcstelen, gátlástalan módon mégis beül az egri közgyűlésbe, akkor ez a szerencsétlen - vagy talán inkább merhetetlenül pancser - egri baloldal, kénytelen lesz ismét egy újabb, saját áruló elvtársával szemben megpróbálni megfogalmaznia magát.  Ahogy azt tette a - mily meglepő - szintén Orojánnal mutyizó, félkegyelmű Berecz Mátyás időszakában is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr3318447499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása