Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Oroján nem vett észre, hogy az egriek elzavarták - tovább intézkedik

2024. szeptember 23. - PatekFülöpZ
Bár még korántsem ért véget, egy országos hírportál újságíróival közös oknyomozásunk, amelynek célja: Oroján Sándornak, a román származású (eredeti nevén: Oroianu Alexander)  bukott botrány politikusnak, és gazdájának Nyitrai Zsoltnak az elmúlt évekbeli egri héttérténykedéseinek feltárása, már most is érdekes adatok, dokumentumok, történetek kerültek elő. 
Az már bizonyos, hogy érdekes kérdésekre fogunk tudni meggyőző választ adni.
img_9387.PNG
Például:
- Tárgyalt-e Oroján Sándor az érsek atyával, vagy csak ezt hazudta a frakciójának?
- Igaz-e, hogy Oroján egy egri belvárosi kávézóban, egy egri üzletembernek, egy Orbán Viktor közvetlen környezetében dolgozó politikus állítólagos magánéleti botrányáról beszélt, amit állítólag Nyitrai Zsolttól tudott meg?
- Igaz-e, hogy Oroján bizalmas és/vagy üzleti viszonyt ápolt több ellenzéki politikussal, és nem véletlen, hogy miközben Pál György az ellenzék polgármesterjelöltje a választási kampányban szinte naponta  "lemondásra szólította fel" az akkor még meg sem választott Vágner Ákost, Orojánról egyetlen rossz szót sem ejtett - és ezt megtiltotta a teljes csapatának? 
- Igaz-e, hogy Oroján Sándor azzal henceg városszerte, hogy ő nyitott házasságban él? 
- Igaz-e, hogy Oroján Sándor egy egri autószerelő műhely tulajdonosának már akkor elküldte sms-ben az egyik ominózus, Mirkóczki Ádámmal kapcsolatos hangfelvételt, amikor az még nem is került nyilvánosságra? 
- Igaz-e, hogy Oroján, bukása óta is gátlástalanul  "intézkedik", egri cégvezetőket hívogat, ügyvédekre hivatkozgat, és például egy  egri városi cégnél egy konkrét dolgozó státuszával kapcsolatos elvárásokat fogalmaz meg? 
- Igaz-e, hogy Oroján a saját csapatának azt állította: az Egerért Most, a Fidesz jóváhagyásával, Kubatov Gábor tudtával, Nyitrai Zsolt támogatásával azért indul a választásokon, hogy "megbuktassa Pajtók Gábort és Vágner Ákost?
- Igaz-e, hogy Nyitrai Zsolt és Oroján azt állították: Pajtókot, Vágnert és az egri Fidesz csapatát nyugodtan lehet ütni, mert ők nem tartoznak a Fideszhez, pontosabban: " Egerben nincsen Fidesz."
Sanyi, kihagytunk valamit? 
Ki bizony! 
Sok mindent. 
De ígérjük, semmi nem marad titokban, amit titokban szerettél volna tartani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr8418443391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása