Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Fákat írt Kápolna hibbant Nérója

2024. szeptember 23. - PatekFülöpZ
A csőd szélén lévő Kápolna hibbant Nérója csak azért, hogy borsot törjön a természetvédők orra alá, kiírtja a fákat és közpénzen parkolót épít a semmi közepére. 
A fékevesztett polgármester már ki is jelölte a területet, vele együtt pedig a halálra ítélt számos fát is.
berecz_a_favago.jpg
Berecz törvénytelen természetpusztításának végrehajtója az a káli vállalkozás, amely évekkel ezelőtt Balázs Zoltán, Kompolt választási csaló polgármesterével együtt a település lakóövezetének szomszédságában egy szemétátrakó állomást akart építeni. Ez a cég az utóbbi időben több, általunk ismert kompolti ingatlanon áshatott el illegálisan hulladékot - tehát úgy tűnik, teljesen érzéketlen a természetvédelem tekintetében. A hozzánk eljuttatott információk alapján ezekben az ügyekben természetesen feljelentést fogunk tenni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr4818461977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása