Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Berecz Kálmán, te Napóleon-komplexusos, gerinctelen erkölcsi söpredék!

2024. szeptember 23. - PatekFülöpZ
Büszkén, személyesen levezényelted  Kápolnán a - veled ellentétben -  köztiszteletben álló emberek által ültetett közösségi erdő kiirtását. 
Végre, életedben először elélveztél a gátlástalan természetpusztítástól, amikor ártatlan, védekezésre képtelen növényeken vezetted le a perverz bosszúszomjadat. 
Ezzel készen vagy.
Így most rátérhetünk néhány lényeges kérdésre a sok közül. 
hulladek_berecz.png
Következzen tehát a demokrácia ünnepe, egy nyilvános közérdekű adatigénylés.
Mi tehát csak, és kizárólag kérdezünk.
- Igaz-e, hogy az apád, Berecz József, az évtizedek óta a szeretőjével élő bolsevik munkásőrparancsnok, a 3/3-as ügyosztálynak készített hangulatjelentéseket a kápolnaiakról és a hozzá forduló betegekről?
- Igaz-e, hogy az apád, Berecz József, az évtizedek óta szeretőjével élő bolsevik munkásőrparancsnok, háziorvosként számos alkalommal, szakmai-orvosi indok nélkül kérte a hölgy pácienseket, hogy vetkőzzenek le?
- Igaz-e, hogy Nyitrai Zsolt és Oroján Sándor rendszeresen pénzt juttatott neked és a testvérednek? 
- Igaz-e, hogy edzés és úszás helyett, félrelépni járkálsz Egerbe és egy, a politikai söpredék Oroján haverodhoz hasonló bukott (de női) politikussal töltesz pásztor órákat? 
img_9387.PNG
- Állítottad-e azt, hogy aki veled vitatkozni merésze a kápolnai képviselőtestületben, "az jobb, ha fel sem veszi a mandátumát"?
- Állítottad-e azt, hogy aki együttműködik a térség országgyűlési képviselőjével, a települése fejlődése érdekében, az "Horváth László csicskája"?
- Írtál-e álnéven a facebookon Tófalu és Feldebrő polgármestereit sértegető, gúnyoló posztokat? 
- Tetted-e ki magánemberek (nem közszereplők, ráadásul nők) privát telefonszámait a facebookra a nevükkel együtt? 
- Igaz-e az, amit az Egri Vármúzeum igazgatója, Ringert Csaba többször nyilvánosan állított, hogy az  édestestvéred  (vagy az a személy, akit annak tartasz, de nem tudjuk pontosan, hogy ugyanazon szülők közös gyermeke-e, akiké te magad vagy) folytatólagos közokirathamisítás bűncselekményét követhette el, és a vezetése alatt, tárgyak tűntek el a múzeumból, amelyeket valaki osztrák internetes piactereken értékesített? 
img_9180.PNG
- Igaz-e, hogy üzlettársaiddal  Oroján Sándorral, Berecz Mátyással és Csillag Tamással azt terjesztitek: ti lesztek Egerben a Tisza Párt valódi helyi irányítói, így "majd mindenki azt kapja, amit érdemel"? 
Önnek, kedves olvasó, lenne még kérdése ehhez a gerinctelen söpredék Bereczhez? 
Ha igen, tegye fel bátran Ön is Berecz Kálmánnak, hiszen ő közszereplőként, polgármesterként, nyilván szívesen válaszol - és segít is bármilyen probléma esetén.
Berecz Kálmán polgármester hivatali telefonszáma: 06 30 691 6915

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr2418464689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása