Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Utólag törölték az egerinfo választások előtti “Oroján-Vágner párharcról” hazudozó propagandacikkét, de az internet és az egriek nem felejtenek - se Sanyinak, sem a mentorának, Nyitrainak

2024. június 16. - Patek Fülöp Z

Utólag törölték, de stábunk megtalálta a digitális lábnyomát amnak a cikknek, amely az önkormányzati választások előtt azt a nyilvánvalóan szemenszedett hazugságot próbálta sulykolni az egrieknek, hogy a városban Oroján Sándor - Vágner Ákos párharc várható a polgármesteri posztért. 

bhbhb.png

koko.png

Az eredetileg Alexander Orojanu nevű, Romániából áttelepült, korábban a Fidesz által a hatvani választókörzetből is eltávolított politikai szélhámos ráadásul - több egymástól független hiteles forrásból származó információink szerint - nem csak az egri választópolgárokat sztondította a választások előtt a nyerési esélyeiről szóló eszement hazugsággal, de több egri nagyvállalkozót is. 

3_1.jpg

Közülük hárman, egymástól függetlenül, egybehangzóan arról számoltak be stábunknak, hogy Oroján győzelme esetére exkluzív üzleti partnerséggel kecsegtette őket, hozzátéve, hogy - Oroján szerint - van olyan egri üzletember, akivel jelenleg is ilyen partneri viszonyban áll. 

2_1.jpg

A három megkeresett egri nagyvállalkozó meg is nevezte az Oroján által emlegetett üzleti partnerét, akiről egyelőre csak annyit árulunk el, hogy jelenleg is üzleti kapcsolatban áll egri városi cégekkel. 

1_2.jpg

A közeljövő érdekes kérdése lesz az is, hogy Nyitrai Zsolt, a végképp megbukott, erkölcsileg megsemmisült, politikailag vállalhatatlan Oroján mögött álló fideszes országgyűlési képviselő, milyen magyarázattal szolgál majd a jobboldali embereknek (a szavazóinak) arról: miért nem hallgatott azokra, akik az elmúlt években számos alkalommal, szóban, írásban, személyesen is jelezték neki, hogy a többek között, minden alap nélkül Kubatov Gáborra és más fideszes vezetőkre hivatkozgató Oroján ténykedése tarthatatlan.  Különösen annak fényében, hogy Oroján a kampányhajrában már az ellenzéki pártokat megszégyenítő módon gyalázta a Fideszt - és próbált (természetesen sikertelenül) a besúgó, pártállami ügynök, bűnöző Deák Boldizsáron keresztül kapcsolatot találni Magyar Péterhez. 

bbb.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr4718429247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Gyuszi 2024.06.19. 19:18:42

Fura ez a blog. Most meg románoztok egy határon túli magyart? Ez annyira alpári és nyilván a blog szerzőjének valami agybaja lehet, hogy a földön fetrengetőt is rugdalja. Minek? A választók döntöttek. Most örülni kéne, hogy állítólag béke jön Egerben, lehet lehúzni az újabb Herli találkozóra a nyeretlen kétéves polgármestert akármi.
süti beállítások módosítása