Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Munkában Gondos István a füzesabonyi Petrocelli: jegyzőkönyvbe vetette a bírósággal, hogy őt (állitólag) “cérnafaszúnak” “bűnözőnek “patkányméregzabáló nyitrai csicskának” nevezték -:)

2024. május 12. - Patek Fülöp Z

Mióta új csaja van a füzesabonyi földhivatalban, teljesen fel van pörögve a  fideszből kirúgott komplexusos ragyásképű bohóc. Ügyfelével az izzadságszagú, remegő Egyed Lászlóval jelent meg nemrégiben a Füzesabonyi Járásbíróságon Gondos, mert ügyfelét a Tarna kiszivattyúzása, vízének kilopása miatt temészetkárosítással vádolják - és reméljük ültetik le minél hosszabb időre. Gondos azonban a korábban bátran fenyegetődző zöldbáróhoz, ma már inkább egy rettegő izzadt kis csicskának tűnő ügyfele védelme helyett  - rendes nárcisztikus szociopataként  - csakis saját magával volt elfoglalva. 

gondos1.jpg

Nem tudjuk, hogy Gondost új földhivatali kurvája  pörgette-e fel ennyire, de  rángatózva forgatta a ragyás fejét, és fuldokolva követelte a produkcióját szánakozva szemlélő bírói tanácstól, hogy vegyék jegyzőkönyvbe: őt a tárgyalásra várakozva, a folyosón valaki “cérnafaszúnak” “bűnözőnek" “patkányméregzabáló nyitrai csicskának” nevezte." 

A bírói tanács a "bűnöző" kifejezést pontosan értette, de a "cérnafaszút"  úgy tűnt nem teljesen. Talán a bíróság megpróbálva Gondos szociopátiás hisztériájától megvédeni az intézmény tekintélyét, vissza is kérdezett, de a füzesabonyi nyitrai bohóc ragaszkodott hozzá: vegyék jegyzőkönyvbe, hogy ő bizony "cérnafaszú".

Nyilván Dr Hevesi Krisztina szexuálpszichológus tudna valamifajta tudományos definíciót adni a "cérnafaszúság" mibenlétéről, de mi erre nem is annyira vagyunk kíváncsiak. 

Inkább csak annyit jegyeznénk meg csendben, szomorúan, hogy ez a Gondos István  - Nyitrai Zsolt kizárólagos jóvoltából - évekig volt a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke, és mind a mai napig egy nagyszerű város, Füzesabony képviselőtestületét alázza a személyével. 

gondos_2.jpg

Igaz, már nem sokáig, hiszen véglegesen véget ért politikai karrierje - köszönet érte a város bölcs polgármesterének, aki nem hagyta, hogy Gondos személye még egy cikluson keresztül okozzon súlyos erkölcsi deficitet az egyébként épülő-szépülő városnak. 

Azt pedig, hogy a hírhedten ostoba, műveletlen, joghoz segghülye Gondost a Heves Vármegyei Ügyvédi Kamara meddig tűri meg a soraiban, sajnos arra csak jóslataink vannak. Szerintünk, amíg a megszámlálhatatlan korrupciós ügyének egyike - mondjuk a Matyó Aszfalt sztori - el nem jut addig, hogy Gondost végre elkapják a rendőrök és oda kerüljön, ahová már nagyon régen való: valamelyik hazai büntetésvégrehajtási intézet nagyzárkájába. Ahol egykori ügyvédként, zárkatársainak kérelmeket írhat, amiért cserébe azok vállalják, hogy nem verik meg minden nap reggel és este jó alaposan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr6118402527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása