Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Nyitrai Zsolt politikusbűnöző csicskája, Gondos István védi a bíróságon a Tarnát elpusztító beszari gengsztert, Egyed Lászlót

2024. május 06. - Patek Fülöp Z
Az Aldebrőn kiskirálykodó, fenyegetődző, nagyurat játszó Egyed László itt csak egy a mások tekintetét kerülő gyáva kis szar alak. 
Megkezdődött a Tarnát elpusztító alávaló gengszter, Egyed László büntetőpere a Füzesabonyi Járásbíróságon. 
Olvasónk, aki - szerencsés egybeesés - éppen más ügyben járt ott, lőtt nekünk két fotót az átizzadt ingben remegő Egyedről, és ügyvédjéről, a gyermekkori patkányméregzabálása miatt (is) rendkívül torz külsejű Gondos Istvánról. 
A két genetikai és erkölcsi hulladék éppen a folyosón vár sorára, és - ahogy olvasónk írja - be vannak szarva a helyszínen jelenlévő Szurkolók az állatokért mozgalom aktivistáitól. 
Ez jó hír, de ami rossz: (még) nem ül a vádlottak padján Egyedné Tóth Anita a cég másik ügyvezetője, Balázs Zoltán Kompolt, Berecz Kálmán Kápolna polgármesterei, és az ökológiai bűnözők aldebrői és egri segítői sem.
img_9238_2.jpg
Aki szeretné őket ott látni, vannak releváns információi az ügyben és akar egy kis pénzt keresni, az pont jó helyen jár:
Ugyanis a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány és a Szurkolók az állatokért mozgalom, egy állat és természetszerető heves vármegyei üzletember jóvoltából félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak a személynek, aki tanúvallomásával, vagy a rendelkezésére álló bizonyítékok átadásával a nyomozó, és vádhatóság munkáját segítve, vádemelésre alkalmas információt szolgáltat a Tarna folyót elpusztítók bármelyikéről, aki jelenleg nem ül a vádlottak padján. Egyúttal köszönetünket fejezzük ki a Füzesabonyi Rendőrkapitányságnak, Berdó Péter alezredes úrnak és csapatának, valamint a Füzesabonyi Járási ügyészségnek a bűncselekmény feltárásában végzett alapos, tisztességes munkájukért. Bízunk abban, hogy a most közzétett nyomravezetői díj elősegít azt, hogy a Tarna folyó vizét ellopó, élővilágát elpusztító bűnözők közül, a jelenleg vádlottak padján ülőkön kívül mások is elnyerhessék méltó büntetésüket.
img_9239_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr2318398193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása