Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Magyar Péter ellenszere: visszaszerezni a Fidesz becsületét és jó hírét

2024. június 12. - Patek Fülöp Z

Lehet, hogy van egy sokkal egyszerűbb megoldás Magyar Péter finoman szólva is megkérdőjelezhető módszerekkel szerzett hirtelen jött népszerűségének ellensúlyozására, mint a drága, kétes hatékonyságú lejáratkampányok.

Visszaszerezni a Fidesz becsületét és jó hírét!

Itthon Hevesben egyébként láttunk is erre egészen biztató kísérleteket. 

Jó példa1:  

Pajtók Gábor egri választókerületi elnökként rövid úton véget vetett minden idők legalávalóbb, legszégyenteljesebb egri politikusával, az elvtelen, erkölcstelen, gátlástalan Oroján Sándorral kapcsolatos mismásolásnak. 

pajtok-gabor.jpeg

Kizáratta a pártból a többezer tisztességes Fideszes becsületét pusztító politikai gengsztert, és nem próbálta ostoba mellébeszéléssel cáfolni azt sem, amit Egerben mindenki tud: Orojàn Nyitrai Zsolt bosszú biorobotja, akit arra programoztak, hogy - ha kell a Fidesszel együtt - pusztítson el mindent, bármit és bárkit, a “kisherceg” visszatérése érdekében. 

Egyértelmű és egyszerű üzenet: a Fidesz nem tűri a nyilvánvaló politikai gengsztereket a soraiban. Eredmény: sok plusz szavazat - Magyar Péter helyett a Fideszre.

Jó példa 2: 

Megkésve, de helyesen, Horváth László Gyöngyös választókerületi elnöke úgy döntött: nem tűri tovább a kompolti köztörvényes bűnöző, bolsevik pederaszta  Balázs Zoltán erkölcsileg, politikailag, büntetőjogilag vállalhatatlan ámokfutását. Eredmény: Kompolt egy igazán kitűnő, rendes magyar embert, Blahó László polgárőrparancsnokot választotta ennek a gyomorforgató gengszternek a helyére polgármesternek. 

blaho_laszlo.jpg

Hajrá Kompolt, hajrá magyarok!

Jó példa 3: 

Gondos István, a megyei közgyűlés tenyérbemászó, szemtelen, Berecz Kálmán kápolnai munkásőrivadékkal, dk-s aktivistával, és Balázs Zoltán köztörvényes bűnöző kompolti polgármesterrel mutyizó korábbi alelnöke, százalékokban mérhető károkat okozott a Fidesznek. Nagy Csaba polgármester úr, megakadályozva a további súlyos és folytatólagos károkozást, úgy kipenderítette ezt a torztekintetű tetű politikusbűnözőt a füzesabonyi képviselő-testületből, hogy reményeink szerint néhány év múlva már maguk a füzesabonyiak sem emlékeznek erre a két lábon járó szégyenre. Eredmény: Ma már mindenki tudja: Nyitrai Zsolt politikai gengszter csicskája, Gondos István nem egyenlő a Fidesszel.

 nagy_csaba.jpg

Rossz példa: 

A Fidesz konkrétan “elhallgatja”, vagy ha úgy tetszik, titkolja, hogy egyik helyi vezetőjének, Gyetvai Péter természetfotósnak, a párt Kál-Kompolti elnökének köszönhető, hogy nem maradt következmények nélkül az elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb ökológiai bűncselekménye, a Tarna folyó kiszivattyúzása. 

Eredmény: az ökológiai bűnöző gengszterek leizzadva csücsülnek a vádlottak padján a Füzesabonyi Járásbíróságon. Viszont ezt a nagyszerű hírt nem a Fideszhez kötik.

Arra bíztatjuk tehát Csuhány Bencét, a Heves Vármegyei Közgyűlés új elnökét, hogy szakítson bukott elődje, a beszari Nyitrai csicska, Juhász Attila Simon szégyenteljes gyakorlatával,  és ne hallgassa el a Tarna ügyet. Sőt! 

Ünnepelje meg a “bátor zöld fideszest” Gyetvai Pétert, aki élő bizonyítéka annak, hogy a Fidesz nem érzéketlen a természetvédelem iránt. 

bolond1.jpg

Rossz példa:

a bolsevik és munkásőr ivadék, DK aktivista Berecz Kálmán, és családja évtizedek óta hitbizománynak tekinti a jobb sorsra érdemes, csodálatos múltú Kápolna községet. Berecz és egykori munkásőr, háziorvos apja lényegében megverhettetek a választásokon, hiszen az orvosi rendelőből irányított kampányokkal tisztességes ember nem tudja felvenni a versenyt. Berecz mindent leural: jólfizető kamuállásokat  osztogat a vazallusainak, DK-politikai gengszter testvérével, Berecz Mátyással együtt fenyegetőzik. 

os.jpg

A Fidesz meg tűri. 

Helytelen. 

Nem szabadna megismétlődnie Kápolnán, Kompolt évtizedes agóniájának! 

Még akkor sem, ha sajnos Kápolnán egyelőre nincs egy Blahó Lászlóhoz vagy éppen Nagy Csabához hasonló jókötésű, népszerű és tisztességes helyi politikus, aki politikai - és ha kell akár fizikai értelmében - kipenderíti a megszokott meleg akolból az évtized rezsiző politikai parazita Bereczet. 

godos.jpg

Ilyenkor jöhetne egy tisztességes, bátor Fidesz, amely törvényes, demokratikus, de határozott döntésekkel,  véget vet a szégyentelen munkásőrivadék Berecz Kálmán, Lenin fiúkat idéző gátlástalan ámokfutásának. 

Ps.:

Országgyűlési képviselő urak, Vágner Ákos megválasztott egri polgármester úr! Ugye az csak egy rossz vicc, hogy az emberek által elzavart Oroján Sándor barátja, és üzlettársa, az illegális hulladéklerakóktól hemzsegő Kápolna község erkölcsi hulladék polgármestere, Berecz Kálmán a Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás alelnöke?

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr5918426235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024.06.12. 21:50:49

Nem Bóday Pál fenyegeti folyamatosan a Berecz családot Tasnádival és a többi gengszter haverjával!?
süti beállítások módosítása