Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Károlyi Idu őrjöngve azt hazudja, hogy be van kamerázva a Kál-Kápolna vasútállomás és nincs itt semmi látnivaló

2024. május 29. - Patek Fülöp Z
Megdöbbentő kis közjáték zajlott Kálban, a Házasságkötő teremben Kormos Gyula (Mityó) polgármesterjelölt egyébként kifejezetten jó hangulatú lakossági fórumán. Az ismert és elismert káli üzletemben, és szakértő csapata igazán fair play díjas stílusban beszélt a problémákról, és megoldandó feladatokról: egyetlen sértő, bántó jelző sem hagyta el a száját a jelenlegi falu vezetésről. 
Kérdezni is lehetett Mityótól, amikor is többek felvetették, hogy miért nem sikerült ennyi év, ha nem évtized után bekamerázni a vasútállomást, hogy legalább legyen egy olyan biztonságos hely, vagy ha úgy tetszik, megfigyelt terület, ahol egy fiatal, egy nő, vagy egy idős ember, legalább a kamerák biztonságát érezheti, ha kéregetők, drogosok, csövesek abuzálják. 
karolyi_idu.jpg
Továbbá miért nincsen még mindig, legalább egy bekamerázott kerékpártároló, ahol bárki nyugodt szívvel otthagyhat egy kerékpárt, amit a záron kívül a kamera is véd az egyre gátlástalanabb tolvajoktól, rongálóktól. 
Ezen a pontján a lakossági fórumnak, kérdezés, és bemutatkozás nélkül felpattant a sorok közül egy rendkívül agresszív, erőszakos hölgy, aki szinte kiabálva torkollt le a kérdezőket, mondván: hülyeségeket beszélnek, a vasútállomás be van kamerázva és nincs itt semmi fajta probléma. A valóság tagadás ilyen extrém esete után, beazonosítottuk a hölgyet, akiről kiderült: ő Károlyi Idu, káli önkormányzati képviselő, aki - közösségi oldala tanúsága szerint -  jól láthatóan nem azok közé tartozik, akik vonaton közlekednek, és rendszeresen megfordulnak Kál-Kápolna vasútállomáson. 
Károlyi Idu, jól láthatóan a vasút helyett inkább a tengerparti luxushotelek, egzotikus úticélok világában van otthon, amivel nincs is semmi baj, ha ezeket nem lopott közpénzekből finanszírozza. 
A probléma inkább csak az: hogyan veszi a mélységes tudatlanság, és kritikátlan gátlástalanság bátorságát egy évtizedek óta a káli önkormányzat képviselő testületében közpénzen rezsiző hölgy arra, hogy agresszív, ordenáré, toporzékoló stílusban hülyeségeket, butaságokat, hazugságokat beszéljen egy olyan lakossági fórumon, ahol senki nem a problémát, hanem a megoldást kereste. 
Szóval kedves Károlyi Idu. Javaslatunk az, hogy két egzotikus luxusutazás között látogasson ki a Kál-Kápolna vasútállomásra: nézze meg az ottani viszonyokat - és mélységesen szégyellje el magát, hiszen amennyi tiszteletdíjat az elmúlt évtizedekben önkormányzati képviselőként felvett, abból vélhetően már nem csak bekamerázott kerékpártárolót, és autóparkolót lehetett volna létesíteni, de talán még a középkori földutaknál is gyalázatosabb közutat is le lehetett volna betonozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr8618416289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása