Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Balázs Zoltán polgármestert castingol, hogy majd megsemmisíttesse vele bűncselekményei nyomait

2024. április 12. - Patek Fülöp Z

Balázs Zoltán köztörvényes bűnözőként és rendőrségi besúgóként is régi rutinos versenyző. Többszáz elkövetett és megúszott bűncselekmény, több tucat feldobott és tönkretett bűntárs maradt hátra bűnözői karrierjének útján. Az a tény, hogy mindeddig, mindig megúszta a letöltendő börtönt, nos abban, ügyességén, gátlástalanságán kívül azért néhány korrupt rendőrnek és ügyésznek is része volt.

21032886_1477630325608278_8681966596136084884_n.jpg

 Balázs most azonban úgy érzi: a “kompolti csillagház” beruházás és más bűncselekmények ügyében jelenleg is zajló büntetőeljárások nehezen lesznek megúszhatóak. Ezért most minden ügyességét összeszedve próbál a hatóságokkal szemben időt nyerni, a hatóságokat dezinformálva elterelni magáról a gyanút. Pontosan tudja, hogy büntetőügye szempontjából óriási jelentősége lesz annak: ki lesz Kompolt új polgármestere? Olyan ember, aki az utasításait követve, hatósági adatkérések esetén hajlandó lassítani az adatszolgáltatást, manipulálni, esetleg megsemmisíteni a Balázs ellen fellelhető bizonyítékokat. 

img_20190905_184915.png

Vagy olyan valaki, aki azon dolgozik majd, hogy a Kompoltot évtizedek óta fosztogató gengszter mihamarabb rács mögé kerüljön és - esetleg - valamit vissza lehessen tőle szerezni az eltékozolt közvagyonból. Nyilván Balázs - akivel tisztességes kultúremberek már szóba sem állnak -  csak olyanok polgármester jelöltségére számíthat, akit zsarolni tud, és/vagy akivel esetleg úgy gondolja, hogy (strómanjaként)tovább fosztogathatja majd Kompoltot. 

Az ügyben mi csak annyit ígérhetünk: aki igent mond Balázsnak, annak - oknyomozó önkénteseink segítségével - minden eddigi kétes ügyét időben nyilvánosságra hozzuk, hátha még a polgármester választás napja előtt letartóztatják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr4618378075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása