Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Egerben is sz@rik a törvényekre Kompolt köztörvényes bűnöző, pederaszta polgármestere

2023. november 02. - Patek Fülöp Z

PHH 939, ezüst színű Volkswagen Passat. Egerben szinte már mindenki látta ezt az autót a belváros különböző pontjain tilosban parkolni - mindenfajta következmény nélkül. Sokan már azt is tudják: tulajdonosa Balázs Zoltán, többször jogerősen elítélt kompolti polgármester, kiskorú lánya jelenlétében meztelen kurvákkal enyelgő pederaszta.

bzauto1.jpg

Az alábbi fénykép törzshelyének, az áfa csalók és közpénz tolvajok kedvenc egri találkozóhelyének számító Macok étterem előtti téren készült - természetesen, ahogy a jelenleg is büntetőeljárás alatt álló kompolti gengszterhez illik, éppen tilosban parkolva. Balázs egyébként előszeretettel parádézik és zabál luxuséttermekben, kreatívan felhasználva a Kompolton zajló közpénzes beruházások reprezentációs kereteit erre a célra. Ezúttal külön érdekessége is van a tilosban parkolás alatt közpénzen folytatott magánzabálásának.

bzauto2_1.jpg

A hírek szerint ugyanis  ezúttal nem Balázs látványát elviselő erős gyomrú és könnyűvérű hölgyek voltak az asztaltársaságában, hanem Vojtekovszki Csaba, bukott heves vármegyei MLSZ elnök, pályázati pénzek megdézsmálásával gyanúsított focibűnöző. Akinek a NAV Heves Vármegyei Nyomozói éppen abban az ügyben vizsgálják a szerepét, amelyben a Tarnamente SE kompolti fociöltözőjének felújítása során eltűnt tízmilliókat keresik - többek között Balázs Zoltánon. "Összebeszélés, bizonyítékok elrejtése, tanúk befolyásolása.” Egy komoly büntetőügyben, ha ezek közül egy is fennáll, az szinte automatikus előzetes letartóztatást jelent. Balázs Zoltán meg csak nyugodtan tilosban parkolgat, zabálgat, intézkedik. Ezúton is tisztelettel kérjük Eger polgármesterét, vessen véget annak a helyzetnek, amelyben Balázs egy törvények és szabályok felett álló gengsztert játszhat Egerben. (Oroján Sándor személyében van Egernek saját, magát törvények felettinek gondoló politikai gengsztere, nem elég az?) Meg aztán emlékeztetnénk Mirkóczki polgármester urat egy általa is jól ismert esetre: volt egy rövid, tragikomikus időszaka a városnak, amikor Márki Zay Péter félkegyelmű bohóca, Berecz Mátyás volt Eger alpolgármestere. Bereczet annakidején - saját elmondása szerint - megkereste Balázs Zoltán, hogy intézzen neki kapcsolatot Mirkóczki Ádámhoz. Eger polgármestere, úgy tudjuk, ettől, Berecz unszolása ellenére - nagyon helyesen - kategorikusan elzárkózott. Viszont - szintén Berecz saját állítása szerint - ő segítségképpen havi apanázst kap Orojántól, aki nemrégiben a közösségi oldalán háborgott, hogy neki valaki azt állította: Balázs Zoltán bűnöző. Érdekes kis logikai láncolat. Viszont.

 Ami a jó hír: stábunk egyik tagja elérte telefonon Farkas Attilát, Eger alpolgármesterét, aki azt ígérte: Balázs tilosban parkolása ezúttal nem marad büntetlenül, mert azt térfigyelő kamera is rögzítette. Úgy legyen!

balazs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr3018248771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Ma 2024.01.21. 19:38:23

www.youtube.com/watch?v=knjhuY7HlBM

Nyilvánosságra lett hozva a Füzesabony és Hatvan vasútállomások között készült videó, minden szavával egyetértek a vasút és a falu ügyében.Végre valami elindulhat. Kál-Kápolna vasútállomás kb. a videó 29perc35 másodperctől van. Kál nagyközségben is egye több problémát okoznak az alja rétegű kisebbségiek. A helyi ilyen jellegű közbiztonsági problémák jelezve lettek ezen szervezeteknek helyszínen és írásban, fényképekkel videófelvételekkel alátámasztva. Úgy látni az illetékesek nem urai a településen kialakult helyzetnek, ezért jól teszi a lakosság ilyen szervezetek és nyilvánosság felé jelzi inkább a problémákat, ők ahogy lehet legalább igyekeznek segíteni. Ezen csoportokhoz több helyi jó erőben lévő a kisebbséget viselkedésük miatt utáló férfi fontolgatja a belépési szándékát, akár helyi szervezet alakításával, szükség esetén akár több száz fő ide hívásával a település folyamatos biztonságának növelésével, ha képtelenek rendet fenntartani. A helyben élő többszörös alja ismert bűnelkövetők, problémás személyek lakcímmel névvel jelzésre kerülnek.
Az Ady Endre és Arany János utcákban a sebesség korlátozó táblákat és a KRESZ további szabályait figyelmen kívül hagyják, közveszélyes állatok módjára száguldoznak lepukkant műszaki nélküli, fogalomból kivont autókkal, gyakran alkoholos vagy bedrogozott állapotban vezetői engedély nélkül, padlógázon a zenéjüket üvöltetve. Jobb kéz szabályt arra nem ismernek. A kihelyezett fekvő rendőröknek sincs sebesség korlátozó szerepe, kikerülik vagy nagy sebességgel átszáguldanak rajta. Körükben egyre többen drogoznak így kóborolnak a faluban, leszólítgatnak járókelőket, mindenre képesek hogy hozzájussanak, több háznál működhet elosztó központ(éjjelente is nagy forgalmat bonyolítva), továbbá egyéb kamu árusok, felvásárlók is terjeszthetik felveszik a rendelést, a boltok parkolójába is szállítják tudják sokan mégsem tesznek ellene az illetékesek semmit. Szomorú bizonyos körökben nagy igény mutatkozik ezekre az illegális szerekre. Gyakran drogoznak a vasútállomás és rakodóterülete környékén, majd ilyen állapotokban járműbe ülnek és állatok módjára másokat veszélyeztetve közlekednek. Napközben is látni közterületeken is hatás alatt álló egyéneket. A faluban a közbiztonsági problémák rongálások, betörések, lopások nagy részében a drogozás szerepet játszik. Egyedül élő idős emberek éjjelente rettegnek mikor tör rájuk éjjel egy ilyen bűnöző aki azt sem tudja mit csinál.Betörés esetén az illetékesek legtöbbször tanácsolják a költözést azokról a bűnügyileg fertőzött területekről.
Rontják a faluképet mindent tele szemetelnek, a főtéren csomag osztáskor a dobozokat szétdobálják. A faluban keresik az olcsó ingatlanokat, albérleteket. Egyre többen aggódnak pár éven belül ez a település is élhetetlenné válik miattuk például Tarnabod, Tarnazsadány sorsára jut és normális emberek fognak elköltözésre kényszerülni. Ahova betelepülnek az ingatlanok értéke nagy mértékben lecsökken, jelentősen nő a bűnelkövetés.
Az utcára néző esőcsatornákat is szétverik, elviszik az ingatlanokról. Az üresen maradt ingatlanokat azonnal elkezdik széthordani (Pl.:Ady, Arany, Dobó utak és keresztutcái) .
Nincs láthatóan rendőri jelenlét, traffipaxozás, igazoltatás, sok a rongálás, lopás, besurranás és a betörés.
Rengeteg a kóbor kutya.
Utcán és üzletek környékén gyakori a zaklatva kéregetés, félelemkeltés.
Rengeteg az illegálisan lerakott és szétdobált szemét.
Segélyosztások idején (általában a hónap első napjai) a helyi postahivatalban nehéz bejutni, a kézbesítő postásokat már a hivatal kapujában lerohanják több tízfős pénzüket türelmetlenül váró csoportok.A temetőben rengeteg kisebb értékű lopásról hallani, és vannak akik a szemetüket is oda hordják ki, állítólag a térfigyelő rendszer sem üzemel rendesen.
Kompoltra is igaz!
süti beállítások módosítása