Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Ez a kretén volt Eger alpolgármestere, most meg Nyitrai csicskája

2024. április 13. - Patek Fülöp Z

“Két éve Egerben csináltam bolondot magamból, most Budán is sikerült.” 

Amit Berecz Mátyás az Egri Vármúzeum korábbi igazgatója, egri önkormányzati képviselő, egri alpolgármester, ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt, majd a DK által a budapesti Vármúzeumba menekített közismert futóbolond saját közösségi oldalán magáról állít, azzal nem tudunk vitatkozni. Legfeljebb annyit tehetünk hozzá a saját magáról kialakított rendkívül találó véleményéhez, hogy azért nagy különbségek vannak bolond es bolond között. Vannak ártalmatlan, kedves, vicces bolondok. 

De vannak az erkölcstelenségüket infantilizmussal leplező számító, a bolondságukkal takaródzó, azzal védekező, számító, közpénzen rezsiző becstelen bolondok. 

Berecz Mátyás bizonyosan ez utóbbi kategóriába tartozik, hiszen amire ő úgy emlékszik vissza, hogy “Egerben bolondot csinált magából”, az elég sok pénzbe került az adófizetőknek. 

img_9180.PNG

Először többmilliós várigazgatói fizetést felvéve állította, hogy az, aki belőle várigazgatót csinált (Nyitrai Zsolt) le akarja nyúlni a fejlesztési pénzek harminc százalékát. 

Aztán, aki belőle önkormányzati képviselőt és alpolgármestert csinált, (Mirkóczki Ádám) arról azt állította, hogy egy korrupt áruló. Aztán amelyik párt belőle országgyűlési képviselőjelöltet csinált, ráköltött tízmilliókat és emberek tucatjai dolgoztak önkéntesként a sikerén (DK, azokat elárulta, eladta, és az ellenfél pártjának (Fidesz) leggerinctelenebb árulóival mutyizott. 

Majd miután lebukott és megbukott, még kicsikarta a DK-ból, hogy intézzenek neki Budapesten kamuállást. 

Ezzel párhuzamosan összejött a nagy ellenségével, Nyitrai Zsolttal, akivel ma már tökéletesen együtt dolgoznak éppen aktuális ellenségeik kinyírásán. 

Lehet, hogy Berecz Mátyás ismét hazudik és valójában nem is bolond? 

Csak egy gerinctelen, erkölcstelen áruló?  

Matyesz! 

Beadtad már a pályázatod Magya Péter és a “sólyom” fedőnéven másokról jelentő Deák Boldizsár közös pártjába képviselőjelöltnek? 

Ilyen múlttal, mint a tied, most ez következne!

Még nem? 

Nagyon siess! 

Le ne maradj a következő árulásról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr218380343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása