Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

A kalózok Mirkóczki Zita mellé állnak

2024. április 04. - Patek Fülöp Z

Fuldokolva, rángatózva, toporzékolva követelt a közpénzek ügyében transparenciát Eger stabilan második leggyűlöltebb politikusa, Mirkóczki Zita képviselő asszony Eger város szenvedélyes hangulatú közgyűlésén. (Ahol mellesleg az a megtiszteltetés érte apró kis oldalunkat, hogy Dr Pápai Ákos képviselő úr “kalózblognak” nevezett minket.) Szerény kis stábunk minden tagja nevében állíthatjuk: Mirkóczki Zitánál kevés egri közszereplőt rühellünk jobban, de most eljött a pillanat, hogy a segítségére siessünk. Bár egész testében remegve, zihálva, Eger minden baját pszichoszomatikusan is magára véve elmondott felszólalásaiból nem mindent értettünk kristálytisztán, annyi világos és egyértelmű volt: tudni akarja hová tűntek az Egri Vármúzem fejlesztésére szánt közpénzek. Mindenekelőtt - Maimonidest, a tudós rabbit parafrazeálva - egyfajta “tévelygők útmutatójául” javasoljuk számára a (politikailag és mentálisan néhai) Berecz Mátyás korábbi szentenciáját, amely valahogy úgy szólt: Nyitrai Zsolt az Egri Vármúzeum fejlesztési pénzei harminc százalékát magának követeli.” 

 fotoooo.png

Nos, itt és most, Egerben Nyitrai Zsolt magyar hangja Ringert Csaba, így javasoljuk képviselő asszonynak, hogy indítványozza Ringert mihamarabbi közgyűlési meghallgatását, és - azért figyelve a kiegyensúlyozott hasi légzésére, hogy tényleg véletlenül meg ne fulladjon felszólalás közben - tegye fel neki az alábbi kérdéseket: 

Igaz-e, hogy eltussolta Berecz Mátyás várbeli bűncselekménygyanús ügyeit? Igaz-e, hogy egyfajta feudális előjogként ingyen zabál az Egri Vármúzeum területén működő vendéglátóegységben? Igaz-e, hogy Nyitrai Zsolt utasításait követve hoz gazdasági döntéseket? Igaz-e, hogy milliós nagyságrendű pénzeket vett fel kamuszerződéseken keresztül kamumunkákra? Képviselő asszony! Munkára fel, drukkolunk! Azt meg csak a fülébe súgjuk, hogy senki ne hallja: ha Ringert bármelyik kérdésre nemmel válaszol, diszkréten majd az ön segítségére sietünk, és eljuttatunk önhöz olyan dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy Ringer hazudott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr7318370751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása