Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Ringert Csaba, az Egri Vármúzeum igazgatója gyanúsan hallgat arról az ügyről, amivel korábban éppen ő állt nyilvánosság elé: követett-e el bármilyen szabálytalanságot/ szabálysértést vagy bűncselekményt Berecz Mátyás korábbi igazgató/munkatárs.

2024. február 29. - Patek Fülöp Z

Ringert hallgat - mi újra kérdezünk.


Kérdéseink Ringert Csabához:

rcs.jpg


Szokott ön egy életvitelszerűen Budapesten élő országgyűlési képviselőtől olyan üzenetet kapni, hogy “tartson ki”?

Nem tartja furcsának, hogy miközben korábban ön haknizta végig a médiát azzal, hogy egy fegyelmi eljárás keretében az ön által elbocsájtott Berecz Mátyás okirathamisítást követhetett el, és átfogó vizsgálat kezdődött személyével összefüggésben, most ön mégis “megnémult” ebben az ügyben? 

Törvényesnek tartja-e, hogy egy közpénzből működő kiemelt egri kulturális intézmény vezetőjeként hosszú ideig nem válaszol egy egri önkormányzati képviselő kérdéseire, majd amikor megteszi, megtiltja válasza nyilvánosságra hozatalát?

heolposzt.png

Lát-e összefüggést aközött, hogy ön látványosan “megenyhült” Berecz Mátyás ügyében, Berecz pedig furcsán félbehagyott egy pert, amit egy politikussal folytatott?

Biztos Ön abban, hogy általános iskolai informatika tanárként, mindenfajta tudományos szintű történelmi ismeret és szakmai végzettség nélkül,  kizárólag szakmai felkészültsége alapján nyerte el az Egri Vármúzeum igazgatói posztját? 

Nem érzi úgy, hogy az Egri Vármúzeum, amely nem csak egy “kiállítóhely”, de a magyarság történelmi identitásának egyik legfontosabb intézményi manifesztuma,  egy önnél lényegesen tekintélyesebb, tudományos történelmi ismeretekkel, kutatási eredményekkel, szakmai publikációkkal rendelkező személyiség irányítása alatt lenne szalmai-erkölcsi szempontból méltó kezekben?

Ismeri ön a bűnpártolás törvényi tényállását?

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr7118342533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása