Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Kápolnán Hajdúné Farkas Ildikó váltaná Berecz Kálmán

2024. április 16. - Patek Fülöp Z
Dr Illés Zoltán egyetemi tanár, az Orbán kormány korábbi államtitkára, az Építési és Közlekedési Minisztérium miniszteri biztosa is őt ajánlja
ildiko1.jpg
Hajdúné Farkas Ildikó pedagógus személyében kihívót kapott Kápolnán Berecz Kálmán jelenlegi polgármester, aki korábban Egerben az Evat Zrt igazgatótanácsának tagjaként állt viták középpontjában Egerben. Hajdúné Farkas Ildikó közösségi oldalán indokolta jelöltségét, amelyben többek között azt kifogásolja: az állam által biztosított fejlesztések mellett a falu jelenlegi vezetése nem fordított figyelmet az itt élők életkörülményei javításának mindennapos apró munkájára, a helyi közösségek támogatására. 
Hajdúné Farkas Ildikó nemrégiben látta vendégül Kápolnán Dr Illés Zoltán egyetemi tanárt, az Orbán kormány korábbi környezetvédelmi államtitkárát, az Építési és Közlekedési Minisztérium miniszteri biztosát, aki kápolnai látogatásakor elmondta: "Kápolna egy csodálatos és védendő természeti adottságokkal, kitűnő és fejleszthető logisztikai helyzettel, dicső múlttal és szakrális értékekkel, valamint Horváth László barátom személyében, egy kitűnő, tettrekész országgyűlési képviselővel megáldott település, ahol  már csak egy olyan polgármester hiányzik, aki ezeket az adottságokat ki tudja használni a település érdekében." Dr Illés Zoltán szerint az is komoly érv Hajdúné Farkas Ildikó mellett, hogy "mivel polgármesterjelölt asszony kitűnő társadalmi és kormányzati kapcsolatokkal rendelkezik, képes lesz a falu érdekében forrásokat mozgósítani, a település és a térség érdekeit képviselni."
 Szintén Hajdúné Farkas Ildikó mellett kampányol Náksi Attila Dj, zenei producer, aki a falu világhírű hegedűművészével, Báder Ernővel készül közös, angol nyelvű zenei produkcióra. A sztár dj szerint Hajdúné egy nagyszerű kapcsolatokkal, széles látókörrel, és olyan vízióval rendelkező helyi vezető lehetne, aki ki tudná aknázni ennek a csodálatos falúnak a lehetőségét, az itt élők örömére. 
Információink szerint Hajdúné Farkas Ildikó április 22-én hozza nyilvánosságra terveit arról, miként lehetne Kápolnát a vallási, a motoros és az ökoturizmus vérkeringésébe bekapcsolni, valamint milyen együttműködést képzel el Tófalu, Aldebrő, Feldebrő, Kompolt és Kál, vagyis a Tarnamente többi településével annak érdekében, hogy a turizmusban, a munkahelyteremtésben és a saját bevétel generálásában együtt, egymással összefogva a települések megsokszorozhassák erejüket. 


ildiko2.jpg

Tisztelt Kápolnai Lakosok, Kedves Ismerőseim!
Az elmúlt időszakban a község lakói közül többen is megkerestek, hogy mérettessem meg magam az önkormányzati választásokon polgármester jelöltként, mert úgy látják, nem jó irányba halad a település sorsa.
Ez megtiszteltetés számomra, de egyben alázatot követelő felelősség is.
Ha bizalmat kapok Önöktől, Tőletek, minden energiámmal azon leszek, hogy több olyan fejlesztés is érkezzen a faluba, melyek a közösségteremtést, erre épülve pedig munkahelyek, vállalkozások beindulását is szolgálják.
Kápolna többet érdemel, többre képes!
Községünk adottságai ugyanis nagyon jók, de ahhoz, hogy ezek az adottságok ne csak kihasználatlan lehetőségek maradjanak, hanem megvalósuló eredményekké váljanak kreatív, elhivatott vezetőre van szükség.
Az elmúlt években történt fejlesztések, amelyek egyébként minden más településen is megvalósultak (iskola, óvoda korszerűsítés, bölcsöde építés, kerékpárút építés), a komfort érzetünket ugyan javították, de szeretett településünk fejlődését és haladását nem biztosították.
Én másféleképpen képzelem el a jövőt!
Számítok a közösségre, bízok a közösség erejében, hogy együtt, közösen egy szép, élhető, javakban gyarapodó falut fogunk teremteni!
Tudom, hogy a kápolnai emberek ugyanúgy ismerik a valós problémákat mint én, és tudják rá a megoldásokat is, csak beszélgetni kell velük, meg kell hallgatni őket. Programom a falu lakosságának az igényei alapján készült, a valós helyzet felmérésével.
Fejlődést szeretnék tudatos építkezéssel, lendületes lépésekkel, alázatos munkával, amelyhez innovatív és előremutató terveim készen állnak.
Polgármesterként célom, hogy néhány év múlva mindenki azt mondja és azt érezze, hogy jó itt élni.
ITT JÓ ÉLNI!
A június 9-ei önkormányzati választásokra a hivatalos aláírás gyűjtés április 20-tól kezdődik. Az elkövetkező hetekben személyesen fogom/foglak Önöket, Titeket felkeresni, hogy a terveimet megismertessem a falu közösségével.
Addig is maradok tisztelettel :
Hajdúné Farkas Ildikó polgármester jelölt

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr9818382107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása