Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Egerben?

2024. április 15. - Patek Fülöp Z
Tisztelt országgyűlési képviselő úr, polgármester úr, alpolgármester urak, képviselők, városi cégvezetők, ellenzéki és kormánypárti politikusok!
Tudnának magyarázatot adni arra, hogy valójában mi folyik itt Egerben? 
Tudnának magyarázatot adni arra, miként lehetett, és milyen rejtélyes okból volt a közpénzből eltartott Egri Vízilabda Klubban a vezetőség egyik tagja Deák Boldizsár, ügynök, besúgó, gengszter, aki most éppen egy kamupárt adásvételével foglalatoskodik? 
csaszar.jpg
Tudnának magyarázatot adni arra, hogy miközben Eger Város közgyűlés gyakorolja a munkáltatói jogokat, miként teheti meg Ringert Csaba az Egri Vármúzeum igazgatója, hogy hónapok óta hallgat a múzeumban korábban éppen általa bejelentett, Berecz Mátyáshoz kötődő bűncselekménygyanús ügyekben? 
kkk2.jpg
Tudnának magyarázatot adni arra, hogy lehet-e bármi igazságtartalma annak a történetnek, amelyről több egri vállalkozó panaszkodik:  egy magát "fideszes üzletembernek" beállító csávó azt állítja: az egri strand területén csak Nyitrai Zsolt előzetes engedélyével lehet vállalkozást üzemeltetni? 
Tudnának magyarázatot adni arra, kik, miért és milyen okból, milyen felhatalmazással folytatnak megbeszéléseken Eger város ügyeiről Berecz Kálmánnal, Kápolna község gyakorló elmebeteg polgármesterével, aki azt terjeszti magáról, hogy ő Nyitrai Zsolt embere, és hamarosan  mindenki ki lesz rúgva, aki szembeszegül vele, valamint politikusok és civil szervezetek "kicsinálására buzdít? 
Önök szerint ez hasonlít egy nagyváros normális, törvényes, transzparens, hatékony működésére? 
Mert nagyon sokak szerint nagyon nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr818381591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása