Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Balázs Zoltán leköszön - és marad?

2024. február 23. - Patek Fülöp Z

Negyed százados fáradhatatlan közpénzlopás után, Balázs Zoltán, többször jogerősen elítélt köztörvényes bűnöző, a saját kiskorú lánya előtt egy meztelen kurva testéről kéjesen zabáló pedofil, állítólag úgy döntött: elfáradt, ezért idén már nem indul újra Kompolt polgármesteri posztjáért. Ezt az információt néhány helyen már el is hintette, de mi azért ehhez két szempontot hozzáfűznénk.  Egyrészt remélhetőleg Balázs Zoltán a június eleji önkormányzati választások idején már előzetes letartóztatásban lesz, hiszen jelenleg is nyomoznak az ügyeiben a NAV Heves Vármegyei Bűnügyi Igazgatóságán. Másrészt Balázs Zoltán megszületése óta talán csak akkor nem hazudik, ha alszik, így minden állítását fenntartással kell kezelni. Mindazonáltal forrásaink nekünk is megerősítették, hogy Balázs várhatóan tényleg nem indul, viszont azt is hozzátették: a terve az, hogy elköszön és marad.

img_0596.JPG

Egy minket Balázs Zoltán mocskos ügyeiről rendszeresen informáló füzesabonyi prostituált, akinek szolgáltatásait Balázs rendszeresen igénybe veszi (Franciatanárnő) arról tájékoztatott minket: Balázs Zoltán mostanában azzal henceg, hogy Balogh László vállalkozó, akinek  - ahogy Balázs fogalmaz - “ rengeteg szívességet tett és kurva sok pénzt keresett” felveszi majd őt az erdőtelki SBS nevű céghez, ahol irodája, cégautója, menő fizetése, és jól hangzó pozíciója lesz, így “ továbbra is ő marad a Tarnamente királya.” A hír akár életszerű is lehet, hiszen Balogh - bár a múltban sokan, sokszor jó szándékkal megkérték, hogy engedje el a köztörvényes bűnöző, korábban Gyurcsánnyal és Korózzsal kokettáló Balázs kezét - folyamatosan kapcsolatot tart a Tarnamente hányingerkeltő pederasztájával.

zolitorta.jpg

Igaz, Balogh valójában nem tulajdonosa az SBS-nek, hiszen az Leisztinger Tamásé, de nem zárható ki, hogy akár az egykori MSZP-s oligarchának sem lenne ellenére, hogy gazdasági bűnöző “elvtársát” elhelyezzék biztonságba pár év restizésre. Ugyanakkor az is benne lehet a pakliban, hogy Balázs - ahogy szokott - egyszerűen csak hazudik és blöfföl, Baloghéknak pedig eszük ágában sincsen bukása után még kapcsolatban maradni ezzel a szégyenteljes  emberi söpredék Balázzsal.

14067680_1122624461108868_1538086955797649897_n.jpg

Egy biztos: mivel az SBS a magyar adófizetők pénzéből - egyébként helyesen és jogosan - rengeteg fejlesztési támogatást kapott, nem lenne elfogadható, hogy egy évtizedek óta közpénzek dézsmálásából, választási csalásból élő bukott pedofil polgármestert ide menekítsék. Ezért, ha mégis bebizonyosodik az információ relevanciája, azonnal Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter úrhoz fordulunk, aki bizonyosan meg fogja akadályozni ezt a csúfságot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr2718337743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása