Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Te jó Isten!

2024. február 07. - Patek Fülöp Z
Furcsa egy állapot. 
A gondolatok elmosódnak, az idősíkok összecsúsznak.
A megszólítás még "polgármester úr" de a státusz...nos az objektíve inkább már a zárt osztály lenne.
Először csak a tarnamenti kistérségi, meg a hulladékgazdálkodási társulás munkájában résztvevő közszereplők jelezték, hogy szerintük Berecz Kálmán valószínűleg konkrétan megbolondult.
Nem közéletileg. 
Klinikailag.
Mert a semmibe révedő bamba tekintet, és a kényszeredett műmosoly nem feltétlenül csak annak a zavarodottságnak a jele, ha valakit folyamatosan, folytatólagosan hazugságokon kapnak.
 Ezek a tünetek lehetnek a zártláncú elmebaj első, árulkodó külső jegyei is.
Polgármestertársai, a jegyzők, hivatalnokok elmondásuk szerint először csak az összefüggéstelenséget, a gátlástalanságot, az erkölcsi kohézió lazulását majd teljes eltűnését, és a monomániákat (Mirkóczkit kinyírom, Balla Pétert fejbergúom stb.stb...) érzékelték. 
Ezzel egyidőben Egerből is érkeztek vészjósló tünetekre utaló információk.  
Kóros fontosságtudat, amelynek keretében folyamatosan titkos, perdöntő leleplező dokumentumokat ígért embereknek - lassan már mindenkiről (is). 
A már régóta mániás depresszióra hajlamos testvérével legutóbb szerencsétlen, saját, köztiszteletben megőszült apjukat akarták éppen erőszakosan leleplezni.
Más médiumokkal együtt blogunk is beszámolt arról, hogy panaszok érkeztek egy Heves Vármegyében praktizáló háziorvosról, aki történetesen nőket vetkőztet és vizsgálat ürügyén nyálcsorgatva bámulja őket. Ez a két vélhetően súlyosan üldözési mániás - lassan nyugdíjas korhoz közeledő -  gyermek, Berecz Kálmán és Berecz Mátyás, erre a hírre elkezdtek hívogatni olyanokat, akikről - egytől egyig tévesen - úgy gondolták, hogy blogunk szerzői között lehetnek, és fenyegetések közepette próbáltak mindenkit meggyőzni arról, hogy az apjuk - bár háziorvos - nem pederaszta. 
A baj csak azzal volt, hogy ilyet senki nem állított. Sőt, meg nem erősített információink szerint, talán meg már meg is van a "tettes", aki nem kápolnai és nem Berecz Józsefnek hívják -:)
Na, szóval ne is ragozzuk tovább. 
A lényeg az, hogy nincs jól Kálmus. (Matyesz sem. Csak Matyesz már nagyon régóta.) 
Berecz Kálmán nemrégiben - megkezdve amerikai típusú bulváros választási kampányát -  ellátogatott egy száz éves idős hölgyhöz a kápolna általános iskola tanulói kíséretében, ahol egy Jézust ábrázoló festménymásolat mellett, valamifajta földre hullott, selejtes,tokás arkangyalként pózol  a fotókon. 
isten.png
Nem mellesleg érthetetlen, miként engedheti az iskola egyébként kitűnő és becsületes zenepedagógus igazgatója, hogy Kompolt és Balázs Zoltán után, Kápolnán is meghonosodhasson a politikai pedofília, vagyis a kampánycélú kiszolgáltatott  gyermekekkel pózolás. 
Na de akkor mi a megoldás ezekre az egyre súlyosbodó tünetekre, a rohamosan romló mentális állapotra? 
Hát egyelőre legfeljebb valami tüneti kezelés. 
Berecz doktor, aki évtizedek óta annyi mindenkin segített, és annyi sok embert gyógyított meg, most megtehetne egy apró szívességet így kollektíven a falujának, vagy ha úgy tetszik az egész tarnamenti kistérségnek is. 
Beállíthatná a két gyerek gyógyszereit, amivel nekik is, de leginkább az egész térségnek kollektíven javulhatna a kedélyállapota. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr4418320327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása