Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Nyitrai Zsolt csicskái megint a Fideszt pusztítják, most éppen a Tarna ügyében

Itt a lista, a vármegyében induló legfontosabb Nyitrai csicskákról, akiket érdemes lenne elzavarni a választásokon.

2024. május 07. - Patek Fülöp Z
Segítene valaki eligazodni ebben a nagy kuszaságban? 
Jól látjuk, hogy Nyitrai Zsolt csicskái, Berecz Kálmán a komcsi kápolnai polgármester, Gondos István a füzesabonyi politikus és ügyvéd bűnöző, Juhész Attila Simon bukott vármegyei közgyűlési elnök  éppen ismét ráront a Fideszre?
nyitrai.jpg
Jó, tudom történt már ilyen...
Nyitrai csicskái a 2022-es országgyűlési választásokon az egri választókörzetben erejüket megfeszítve kampányoltak a Fidesz, és jelöltje Pajtók Gábor ellen, hogy elősegítsék az ellenzéki Berecz Mátyás győzelmét. 
Szegények, akkor még nem tudhatták, hogy ezt a Berecz Mátyás nevű erkölcstelen félkegyelmű szarkupacot, talán akkor sem választották volna meg az egriek, ha ő lett volna az egyetlen jelölt. 
De azt hittük, ez csak kivételes eset volt: egy egyszeri próbálkozás Nyitraiék részéről a Fidesz elárulására, nem pedig egy folyamatos üzemmenet.
Pedig de. 
Most zajlik a Füzesabonyi Járásbíróságon a Tarna per, annak az aldebrői borászatnak a büntetőpere, amelynek tulajdonosai kilopták a vizet a Tarnából és elpusztították annak élővilágát. 
Az ügyben Gyetvai Péter természetfotós, a Fidesz Kál-Kompolti elnöke, a Fidesz Heves Vármegyei listájának egyik jelöltje tett büntetőfeljelentést, amelynek nyomán az ökológiai gengszeterek most gatyáig leizzadva ülnek a vádlottak padján. 
Gyetvai Pétert valamint a természet és állatvédő civileket szinte kizárólag Nyitrai emberei támadják: Oroján Sándor egri önkormányzati képviselő a talpig becsületes borászatot védte, Juhász Attila Simon a Heves Vármegyei Közgyűlés (szerencsére a következő ciklusra már kipenderített) elnöke gyáva, cinikus hallgatásával alázta a Tarnát védőket, Bereczék ahol tudják ütik a tarnavédő civileket. Míg a Fideszes zöld ügyet ekéző Nyitrai csapat talán legalávalóbb tagja, Gondos István a füzesabonyi Fideszből időközben páros lábbal kipenderített dilettáns ügyvéd, éppen a Tarna pusztítókat védi és a folyót védőket gyalázza, fenyegeti. 
Szóval a heves vármegyei Nyitrai óvoda él, és virul: ahol tud keresztbe tesz a Fidesznek és a jobboldalnak, legyen az országgyűlési választás vagy természetvédelem. Tök mindegy, csak pusztuljon mindenki, aki (még vagy mér) nem Nyitrai Zsolt csicskája. 
Közben Nyitrai Pesten kuncot - és néha üzen: tartsatok ki, nemsokára visszajövök. 
Amihez mi csak annyit tehetünk hozzá: szívből kívánjuk Orojánnak, Berecznek, Gondosnak, Juhásznak, hogy  addig álljanak fél lábon -:)
És mit tehetünk mi, akik csak egyszerűen hányunk ettől?
Nagyon is sokat!
Június 9-én nem szavazunk Nyitrai csicskáira:
Felsőtárkányban elzavarjuk Juhász Attila Simont
Egerben Oroján Sándort 
Kápolnán Berecz Kálmánt
És Gondos István? Nos, vele kapcsolatban a választók helyett szerencsére elvégezte a munkát a füzesabonyi Fidesz és annak kitűnő polgármesterjelöltje Nagy Csaba, aki rövid úton kipenderítette ezt a gyermekkorában patkánymérget zabáló ragyás pojácát a pártból.
Ott egyszerűen csak szavazzunk Nagy Csabára!
Amúgy: hajrá Gyetvai Péter, hajrá természetvédelem! 
gyetvai_peter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr4918398929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása