Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

“Berecz korrupt, futóbolond, vagy Nyitrai lekötelezettje, ha a Füzes-Bau-val dolgoztat”

2024. május 02. - Patek Fülöp Z

Kátyuzás botrány Kápolnán

Botrányos kontár kátyuzás helyszíne és elszenvedője Kápolna: Berecz Kálmán a település ámokfutó polgármestere kampányol, hiszen a következő öt éves luxusfizetéséért küzd - és  a munkaerőpiacon nem túl kelendő figuraként számára óriási a tét. Az ellenzéknél mutyizó, Egerben Nyitrai embereivel, a Fidesz ellen puccsot szervező, a saját térségének szintén kormánypárti országgyűlési képviselőjét az ellenzéki sajtónak áruló gerinctelen szar alak, most mindent bevet, hogy ne bukjon. 

kocsog_berecz.png

Az apja orvosi rendelőjében lehet/kell aláírni, és egy kis választási kátyuzással akarja feledtetni fél évtizedes tutyimutyi, teszetosza semmittevését. Viszont sokakban felvetődött a kérdés, miért éppen a - finoman szólva is - legendásan drága és nem éppen a kiváló minőségéről híres Füzes-Bau nevű céget bízta meg a kápolnaiakban elég komoly indulatokat kiváltó kontár kátyuzási munkával. Megkérdeztük a térség több mint egy tucat polgármesterét, szerintük mi állhat,  a sokszor magát szellemi fogyatékosnak álcázó, de rendkívül gátlástalan Berecz döntése mögött. Meglepő, de szinte kivétel nélkül mindenki három opciót vázolt. “Berecz vagy bolond, vagy korrupt vagy Nyitrai Zsolt lekötelezettje, hiszen az említett vállalkozást “Nyitrai egyik utolsó egri vk-beli, még mellette kitartó, Pajtók Gábor bukásában és a “kisherceg visszatérésében” reménykedő vállalkozóként azonosították.

 Ami tény: Berecz bevallottan Nyitrai csicskája, féltestvére, Berecz Mátyás révén pedig erőteljesen érdekelt abban, hogy az ellene lezajlott egri vármúzeumbeli vizsgálatról továbbra is tartsa a száját Nyitrai másik embere, Ringert Csaba igazgató. 

Ám félig viccesen azért sok - inkognitójuk megőrzése mellett nyilatkozó - térségbeli polgármester hozzátette: egy olyan eszement politikai skizofrén esetében, mint Berecz, egyszerre is jelen lehet mindhárom. Ahogy egyikük fogalmazott: “félni, lopni és idiótának lenni, egyszerre, egy időben is lehet”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr3518395365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása