Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Berecz Kálmán programja: vagy tovább rezsizik a kápolnaiakon, vagy életében először el kell mennie dolgozni.

2024. április 30. - Patek Fülöp Z

Biztosra ígérni csak azt tudja, hogy még öt évig szívesen felvenné a milliós fizetését.

Annakidején Egerben Berecz Kálmán féltestvére, Berecz Mátyás az ígérte a parlamenti választásokon, hogy “second hand messiásával” Márki Zay Péterrel együtt elhozzák a Kánaánt. 

Nem voltak túl meggyőzőek: Berecz Mátyást még Heves vármegyéből is elzavarták a választók és - Márkival együtt - érdemei szerint elhelyezték őket a politika pöcegödrébe.

var1.jpg

Most féltestvére, a közelgő önkormányzati választásokon a kápolnaiakat sztondítja: kétoldalas választási programjában nemes egyszerűséggel magának tulajdonítva felsorolja azokat a - Horváth László országgyűlési képviselő és csapata jóvoltából megvalósult - kormányzati fejlesztéseket, amelyekhez nem elég, hogy semmi köze. De gyakran Berecz még a gügye, makacskodó, tudálékos idiótaságával lassította, nehezítette is azok megvalósítását.

bolond1.jpg

 (Nem csodálom, hogy állítólag Horváth képviselő úr sem tárgyal vele, inkább talpig becsületes, a faluért dolgozó, az emberek körében népszerű kápolnai alpolgármesterrel egyeztet a település jövőjéről)

Berecz, ez a nyomorult pszichopata gazember, képes azt hazudni a választási szórólapján, hogy a Tarnamenti kerékpárút az ő érdeme. Miközben az egészhez csak annyi köze volt, hogy kijátszotta a projekt kisajátítási megbízásait üzlettársának a bukott politikai gengszter Gondos Istvánnak. 

Most egyébként éppen “választási kátyúzik” Kápolnán a lüke politikai szélhámos, aki tényleg annyira sértő módon hülyének nézi a helybélieket, hogy feltételezi: azok majd elhiszik, hogy ez a koncepció nélküli kontár munka valódi útjavítás lenne.

 Látszik, hogy Berecz Kálmán kétséget kizáróan az apja fia: politikai kuruzslásban párját ritkítja Heves Vármegyében. 

De most már délig alvás, hulladékgazdálkodási társulásban mutyizás, Egerben keverés-kavarás helyett, elküldhetnénk őt dolgozni. 

És választhatnánk helyette egy valódi polgármestert, aki hajlandó Kápolnáért dolgozni. 

Szóval: hajrá Hajdúné Farkas Ildikó!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr9618394089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása