Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Néhány érdekes kérdés, amire bizonyosan azonnal választ kapunk június 9-én este, az önkormányzati választások eredményeinek megismerése után

2024. április 25. - Patek Fülöp Z
Miután az egriek korábban elzavarták a választásokon Berecz Mátyás politikai kretént Egerben, megteszik-e ugyanezt a botrányt-botrányra halmozó politikai gengszter testvérével, Berecz Kálmánnal Kápolnán? 
berecz-mirkoczki.jpg
Sikerülhet-e végre Egerben, a Felsővárosi választókörzetben megalázóan nagy fölénnyel megverni, és ezzel végre végleg véget vetni Eger rendszerváltás utáni története második legkártékonyabb politikusa, Mirkóczki Zita közéleti karrierjének? 
Értelmes, erkölcsös, tisztességes és hasznos döntés volt-e, a jókora hitelességi deficittel küzdő egri Fidesz részéről, hogy a leghitelesebb, legnépszerűbb, legismertebb jobboldali jelölteket, Bódi Zsoltot, Kovács Cs Tamást, Tarsoly Józsefet nem integrálták a párt csapatába és kampányába? 
bodi_zsolt.jpg
Képes lesz-e a sok vita, széthúzás, variálás után, az ellenzék pozíciót fogni Egerben, és hosszú évek után lesz-e végre újra értelmes, tettrekész, tisztességes, képzett, baloldali-zöld képviselő a közgyűlésben Balla Péter és esetleg mellette más fiatal, értelmes progresszív politikusok személyében? 
Létezik-e, hogy  az egri választók körében van arra a visszataszító őrültségre fogadókészség, amit az Egerért Most képvisel, hogy gyalogos és kerékpárosbarát, utak, parkok és sétálózónák által tarkított város helyett, még  elviselhetetlenebb mértékű autó forgalom ígéretével lehessen szavazatokat nyerni, tovább rontva a zsúfoltságból, az emberek helyett az autók számára optimalizált város okozta már ma is balkáni állapotokon, és levegőszennyezésből adódó problémákon? Érdemes-e "városi autózáspárti" programot hirdetni csak azért, hogy néhány meggazdagodott tahó, kivagyi nárcisztikus gengszter és  politikusbűnöző továbbra is a luxusautójával keringhessen Eger belvárosában? 
orojan.jpg
Kompolton Balázs Zoltán többször jogerősen elítélt, pedofil bűnöző polgármestert a választásokig  lecsukják, vagy még szabadlábon nézheti végig a bukását és az elszámoltatását? 
balazszoltan.jpg
Érdemes volt e Nyitrai Zsolt embereinek "kitartani" és "ellenállni", vagy a vármegye és Eger még pozícióban lévő Nyitrai komisszárjai is Juhász Attila Simon, Gondos István, Berecz Mátyás sorsára jutnak, és június 9 után a politika pöcegödrében végzik? 
Kirúgják-e Nyitrai Zsolt szemtelen katonáját, a múzeológiához segghülye Ringert Csabát, az Egri Vármúzeumot ócska történelmi giccsé, és gátlástalan korrupciós kifizetőhellyé silányító politikai hasznolesőt? 
ringert-csaba-youtube_fit_1280x10000.jpg
Értékelik-e (ismét) elsöprő többséggel a választópolgárok az olyan, politikai oldalaktól függetlenül vita felett állóan kiváló és tisztességes munkát végző polgármesterek, képviselők  teljesítményét, mint  (a teljesség igénye nélkül) Horváth Richárd Hatvan, Dr. Pápai Ákos Eger, Nagy Csaba Füzesabony, Magyar Csilla Kisköre, Sveiczer Sándor Heves, Jakab Ernő Feldebrő, Szalóki Péter Kápolna, Blahó László Kompolt, Ignácz Szabolcs Tófalu, Nagy Sándor Recsken, vagy Demkó Gábor Novaj? 
papai_akos_1.jpg
blaho_laszlo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr7118389505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása