Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Kápolnán Bereczéknek menniük kell!

2024. április 24. - Patek Fülöp Z

A falu csődközelben, káoszban, súlyos erkölcsi válságban. Szeméthegyek, kóbor kutyák, korrupció, nepotizmus, áttekinthetetlen mutyik, rendezetlen számlák és viszonyok. 

Mindeközben a milliárdos Berecz klán családi vállalkozásként szipolyozza az egyre szegényedő falut.

Berecznek mennie kell, mert személyé már akadályozza a település alapvető működését is: sem a térség polgármesterei, sem a kormányzat képviselői nem hajlandóak szóba állni sem vele, sem pedig a jogi végzettség nélkül jogszabályokat alkalmazó jegyzőjével. Ma már mindenki tudja: Berecz egy megbízhatatlan, gátlástalan , szégyenteljes hazudozó. 

bkatajhazban.jpg

Berecznek menni kell, mert bár erről nyíltan senki nem hajlandó beszélni, köztudott: a kora miatt háziorvosi feladatok ellátására már nyilvánvalóan nem alkalmas apja helyett nem hagyja, hogy egy aktív korú háziorvos  praktizáljon és gyógyítson Kápolnán. Ráadásul Berecz József - a tudomány mai állása szerint áltudományos szélhámosságnak számító - homeopátiás ostobaságaival méltatlan, megalázó helyzetbe hozza azokat a kápolnaiakat, akik adóikból egyszerűen csak egy normális háziorvosi szolgáltatást akarnának igénybe venni. (Mindeközben orvosi és egyéb tevekénységéből milliárdos vagyont gyűjtött)

Berecznek mennie kell, mert miközben különböző pótlólagos juttatásokkal együtt (például a társulás alelnöksége) közel kétmillió forintot visz haza havonta, rendszeresen előfordul, hogy munkaidőben nem tartózkodik a munkahelyén. Helyette alszik, vagy éppen Egerben, helyi politikusokkal ebédelget, és próbál információkért cserébe pozíciókat, mellékállásokat szerezni magának. Berecznek menni kell, mert a saját falujában működő civilszervezetek ellen áskálódik, egri politikai gengsztereket próbál félbérelni arra, hogy kápolnaiaknak ártsanak. 

Berecz egy morálisan levitézkedett, gátlástalan, söpredék alak.

Méltatlan a polgármesteri pozícióra. 

 

Ps. Dr Berecz József és társai idén elnyerték a megtévesztéséért, a tudománynak álcázott szélhámosságért járó “Laposföld-díjat” homeopátiás hazudozásaik elismeréseként.

 

https://telex.hu/techtud/2024/04/22/laposfold-dij-magyar-szkeptikus-tarsasag-magyar-homeopata-orvosi-egyesulet

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr4018389073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása