Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Zsarolhatja Balázs Zoltán Baloghot?

2024. február 28. - Patek Fülöp Z
Mindenekelőtt szeretnénk leszögezni, hogy posztunk nem Böbe asszony viharos szexuális életéről, nem Balogh családi életéről, felemelkedéséről, Somogyi és Salga urak SBS-ből kivásárlásáról (kiszorításáról), Leisztinger Tamás színre lépésének hátteréről szeretne mesélni. (Bár tudnánk ezekről is igen hosszasan) 
Kizárólag arra vagyunk kíváncsiak: zsarolja-e Balázs Zoltán Kompolt község többször jogerősen elítélt, jelenleg is büntetőeljárás alatt álló, pedofil és pederaszta polgármestere Balogh László vállalkozót? 
Ez is csak, és kizárólag azért érdekes, azért közügy, mert egyre több jel utal arra, hogy Balázs esetleges visszavonulása (vagy bukása) után, Balogh László, az SBS egykori tulajdonosa, jelenleg Leisztinger Tamás cégének arca, állást (mentőövet) kíván dobni Balázsnak, így megakadályozva, hogy ez a kártékony féreg  több, mint negyedszázados szünet nélküli közpénz lopás után végre végleg eltűnjön Kompolt és a Tarnamente életéből. (Hiszen nem is itt lakik.)
balogh.png
Balog László egy törekvő, szorgalmas, agilis, gyáva és pénzéhes ember: nyilvánvaló, hogy  Balázst csak akkor és csak azért tartja maga mellet, mert Balázs valami olyasmit tud róla, amivel sakkban tartja. 
Balázs és Balogh kapcsolata legalább negyed századra nyúlik vissza, és egy igazán mocskos, erkölcsi bűnben, aljasságban fogant kapcsolat.
Amikor Balázs Zoltán és akkori üzlettársa B. István ellen büntetőeljárás indult, B. István nagy értékű egri családi háza, benne a családjával - biztonsági okokból - formálisan Balázs Zoltán nevére került. Balázs Zoltán, amint üzlet és bűntársa, B. István előzetes letartóztatásba került, azonnal Baloghoz fordult, hogy adjon neki egy nagyobb összeget kölcsön, fedezetként pedig felajánlotta B. Istvánnak az ő nevén lévő házát. Balázs Zoltán B. István családját szabályosan kirakta saját otthonukból. A kölcsönügylet egyébként vélhetően már eleve színlelt volt: Balázs szabadulni akart az ingatlantól (helyette kézpénzre vágyott) a pénzéhes Balogh pedig jó üzletet látott abban, hogy olcsón juthat egy értékes (de kicsit zűrös) egri ingatlanhoz. A meglehetősen gyáva Balogh végül a vallomásában magát mentegetve visszakozott, de addigra az ingatlan már eladták, így az akció - B. István és családjának aljas kifosztása - végül is sikerrel zárult. 
Az elmúlt negyed században Balogh és Balázs számos hazai és európai uniós közpénzt felhasználó pályázatban segítették egymást.  A pederaszta, kurvázó Balázs pedig jobb kedvre derítette a Böbe asszony kicsapongásai miatt szomorkodó Baloghot. 
Balázs sokszor alkalmazott módszere ezúttal is bevált: addig és annyiszor szervezett Balogh-al közös üzleteket (és magánprogramokat), hogy rengeteg szenzibilis információt gyűjtött be az egykori üzlettársait maga mögött hagyó, é időközben "nagyra nőtt" Baloghról. 
Elnézést, ha néhány ponton majd rébuszokban beszélünk, de igyekszünk ebbe az igazán mocskos ügyben, nem megemlíteni olyan vállalkozásokat, vállalkozókat, akik - Baloghal ellentétben - ellen tudtak állni Balázs Zoltán "kísértésének" és nem váltak közeli ismerősévé - nem váltak zsarolhatóvá. 
Nem kurváztak vele, nem nyúltak le közpénzeket, nem számláztak ki nem létező munkákat.
Néhány évvel ezelőtt, amikor Balázs egy nagyszabású tarnamenti iskolafelújítási munka során kétszer 10 millió forint kenőpénzt kért (előre 10, utólag 10) ám az automatikus kenőpénzfizetéshez szokott Balázst kategorikusan elzavarták, Balogh, Balázs embereit bekönyörögte sub alvállalkozónak a projektbe, hogy onnan azért ki tudják venni Balázsnak a pénzt.
Balogh, aki időközben sikeres nagyvállalkozó lett, nyilván nem jószántából intézkedik Balázs érdekében, hanem félelemből sarokba szorítottságból. Annál is inkább, mert Heves Vármegye számos meghatározó - és tisztességes - nagyvállalkozója hívta fel már a figyelmét, és kérte meg az elmúlt években arra, hogy zárja le a Balázzsal folytatott szégyenteljes kapcsolatot.
 Úgy tűnik, nem teheti.
strandfesztenazoli.jpg
Csak emlékeztetnénk Balogh urat arra, amit egyébként ő jól tud: Balázs Zoltán üzlettársa, B. Istvánt, aki lyukas cipős csóringerből, jómódú embert csinált ebből a kártékony féregből, annakidején ugyanezt élte át. B. István egy videóvallomásban elmesélte, hogy Balázs Zoltán félrelépésekkel zsarolta őt, ezért nem lépett ki a teljesen logikusan börtönbe vezető kapcsolatból Balázzsal. 
De mint elmesélte, mai eszével már tudja: Balázs Zoltán zsarolásának nem engedni kellett volna, hanem feljelenteni, vagy jól álbabaszni ezt a szemétláda politikusbűnözőt. 
Mindezt figyelembe véve azt javasoljuk Balogh Lászlónak, hogy ha Balázs zsarolja, forduljon a rendőrséghez, egyúttal a leghatározottabban felszólítjuk: fejezze be a vélhetően korrupciós bűncselekmények ezreiben érintett Balázs Zoltán további mentorálását.
A súlyos bűnök pártolása is súlyos bűn. 
Ps. Böbe asszonynak kézcsókunkat küldjük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr1418341717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása