Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

A kompolti pedofilnak sincsen bocsánat!

2024. február 10. - Patek Fülöp Z
Ha már a világ egyik legmocskosabb dolgáról a pedofíliáról és a pedofilpártolónak kegyelmet adó Novák Katalin köztársasági elnök vállalhatatlan, védhetetlen bűnéről mostanában ennyi szó esik, akkor ne feledkezzünk meg a Tarnamente saját gyalázatos pedofiljáról, Balázs Zoltánról, Kompolt polgármesteréről, többször jogerősen elítélt, köztörvényes bűnözőről, aki korábban halálra gázolt egy biciklist, rendőrségi besúgó lett, a barátja családját és kiskorú gyermekeinek otthonát erőszakkal elvette és őket utcára tette, aztán hatalmának megőrzése érdekében pénzért szavazatokat vásárolt - amiért szintén jogerősen elítélték. Ehhez képest  27 éve fosztogatja a faluját, luxusautókkal, luxuskurvákkal parádézik és aki kritizálni meri, azt verőemberekkel fenyegeti.
zolitorta.jpg
Nos, Balázs mindezek mellett egy tőről metszett pedofil is: gyermekkorú lánya és annak anyja jelenlétében egy kurva nemi szerveiről tortát zabál, mindezt barátai és tolvajtársai körében, akik tapssal díjazzák a mutatványt.
Követeljük, hogy Balázs Zoltánt azonnal távolítsák el Kompolt éléről és soha többé ne tehesse be a lábát oktatási és más közintézménybe - legfeljebb a szintén adóinkból fenntartott börtönbe.
bz_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr4418323149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása