Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Félmilliós nyomravezetői díj a Tarnát elpusztító, de eddig felderítetlen felelősök kézrekerítésére

2024. május 05. - Patek Fülöp Z

Május 6-án, hétfőn, délelőtt 10-kor a Füzesabonyi Járásbíróságon megkezdődik a Tarna folyó vizét kiszivattyúzó, élővilágát elpusztító aldebrői borászat tulajdonosának büntetőpere. A tárgyalás nyilvános, azon részt vesznek a Szurkolók az állatokért mozgalom és a Macskaárvaház Alapítvány aktivistái, akik annakidején kiemelték a mederből a borászat szivattyúit és akiket a borászat verőemberei életveszélyesen megfenyegetek.

szaloki_peter.jpg


Egyúttal fontos bejelentést teszünk az ügyben érintett politikusok ügyében: a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány és a Szurkolók az állatokért mozgalom, egy állat és természetszerető heves vármegyei üzletember jóvoltából félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak a személynek, aki tanúvallomásával, vagy a rendelkezésére álló bizonyítékok átadásával a nyomozó, és vádhatóság munkáját segítve, vádemelésre alkalmas információt szolgáltat a Tarna folyót elpusztítók bármelyikéről, aki jelenleg nem ül a vádlottak padján. Egyúttal köszönetünket fejezzük ki a Füzesabonyi Rendőrkapitányságnak, Berdó Péter alezredes úrnak és csapatának, valamint a Füzesabonyi Járási ügyészségnek a bűncselekmény feltárásában végzett alapos, tisztességes munkájukért. Bízunk abban, hogy a mist közzétett nyomravezetői díj elősegít azt, hogy a Tarna folyó vizét ellopó, élővilágát elpusztító bűnözők közül, a jelenleg vádlottak padján ülőkön kívül mások is elnyerhessék méltó büntetésüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr8318396889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása