Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

A Tarnát elpusztító Egyed László bűnöző, május 6-i büntetőeljárása előtt egyeztetett Berecz Kálmánnal, és Kápolnán ólálkodik?

2024. április 26. - Patek Fülöp Z
Azt már megszokhatták a kápolnaiak, ha úgy tetszik, immáron hírértéke sincsen, hogy még regnáló polgármesterük egri luxuséttermekben rendszeresen randevúzik politikai gengszterekkel. Ezeknek a találkozóknak a témája is szinte mindig ugyanaz: Berecz Kálmán valamilyen jól fizető állást kér magának és testvérének, közben pedig arról győzköd egrieket, hogy segítsenek neki kicsinálni kápolnaiakat.  Emlékezetes, hogy az egyik hírhedt egri politikai gengszter - mint utóbb kiderült - hamis dokumentumokat, egy lezárt fehér borítékban, egyenesen a kápolnai polgármesteri hivatalban vett át Berecztől, akinek kérése az volt, hogy  kápolnaiak ellen indítsanak kreált dokumentumok alapján büntető eljárásokat.
toth.jpg
 (Ennek a mocskos ügynek a hivatalos iratai nálunk meg is vannak, lehet, hogy érdemes lesz egyszer nyilvánosságra hozni, mert akkor abból kiderül, milyen szenvedélyes kéjt okoz ennek a bolsevik gengszternek a saját falujában élők üldözése.)
Szóval mindezeken ma már senki nem lepődik meg. 
Az viszont még a Berecz jellemtelenségével, gátlástalanságával tisztában lévőknek is durva infó lehet, hogy biztos forrásból származó adataink szerint Berecz Kálmán néhány nappal ezelőtt azzal a Tarna élővilágát kápolnánál elpusztító Egyed László nevű köztörvényes bűnözővel "egyeztetett", aki május 6-án, hétfőn délelőtt 10-kor, Füzesabonyban a Járásbíróságon ül majd a vádlottak padján, természetkárosítás és vízlopás bűncselekmény miatt. 
toth3.jpg
Egyed egyúttal, ha már kápolnai polgármester barátjánál járt, elkanyarodott egy kis terepszemlére, annak a kápolnai állatmentő civilszervezetnek a telephelyére, amelynek aktivistái leleplezték annakidején a bűncselekményeit. (A képen látható fehér kisteherautóban ül Egyed és éppen "terepszemlét" tart Kápolnán.)
 Berecz-el pedig - vélhetően - azt tárgyalták meg, miként hazudjanak majd egymással összhangban a hatóságok előtt. 
toth2.jpg
(Elnézést a kedves olvasóktól, hogy "csak" ezt a fotót tesszük közzé, de kérjük értsék meg: úgy illik", hogy a többit, elsőként az illetékes hatóságoknak juttassuk el.)
Azt tudni kell, hogy Berecz Kálmán a május 6-án kezdődő büntetőügynek nem vádlottja: az ő, és több politikustársa (Gondos István, Mirkóczki Zita stb.) szerepét egy még zajló rendőrségi vizsgálat tisztázhatja, amely befolyással üzérkedés miatt, ismeretlen tettes ellen tett feljelentés alapján zajlik. Ennek lényege, hogy számos adat szerint Egyed Lászlóék aldebrői borászata természetpusztításának, vízlopásának leleplezése után, egyes politikusok  megbízásukból a borászat érdekében lobbiztak, és próbáltak ellehetetleníteni, "büntetni" az ügyben érintett természetvédő civileket. 
A kérdés az, hogy ezt pénzért, vagy más ellenszolgáltatásért tették-e, esetleg csak a természetpusztítás iránti mélységes elkötelezettségükből.  
Két dolog biztos: az egyik az, hogy május 6-án, délelőtt 10-től a Füzesabonyi Járásbíróságon megkezdődik Egyed László büntetőpere. Bárki eljöhet és a szemébe nézhet ennek a mocskos gengszternek.  
A másik az, hogy június 9-én vasárnap bárki elmehet szavazni, és elzavarhatja ezt az alávaló bolsevik gengszter Berecz Kálmánt Kápolnáról, a falut kiszipolyozó családjával együtt.
Senki ne felejtse! Féltestvérét, Berecz Mátyást, az egri polgárok korábban már sikerrel takarították el városukból.
 Vegyünk példát róluk!
Szóval, munkára - és harcra -  fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr7518390833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása