Mi folyik itt Hevesben?

Mi folyik itt Hevesben?

Aurevoir Zoli

2023. október 30. - Patek Fülöp Z

"Bonjuor Édes" volt a neve a jogerősen többször elítélt, jelenleg éppen költségvetési csalás miatt eljárás alatt álló köztörvényes bűnöző Balázs Zoltán kompolti polgármester, és kiskorú lányát, Balázs és egy meztelen kurva mellett fényképezni engedő, méltán hírhedt felesége, Bakos Bea szégyenteljesen gagyi, városkép és jó ízlésromboló kávézójának az egri belvárosban.

patkany.jpg

A múlt idő oka az, hogy a hírek szerint a politikusbűnöző műintézménye csődbe ment, amely könnyen lehet, összefüggésben áll azzal, hogy a hírek szerint Balázs Zoltán manapság már sokkal nehezebben tud korrupciós ügyek közelébe férkőzni, és az így szerzett jövedelmekből keresztfinanszírozni feleségével közös egri sznobériáját. 

Szóval fogalmazhatnánk úgy is: "Aurevoir Bonjur Édes, aurevoir Zoli és Bea". De azért ne  siessük el a dolgot, hiszen most csupán csak annyi történt, hogy Eger lakói, és a városba látogató turisták szabadultak meg ennek a gyomorforgató figurának az állandó belvárosi vendéglátós jelenlététől.

balazs.jpg

De Balázs Zoltán - valamilyen rejtélyes oknál fogva -  továbbra is szabadlábon van, sőt információink szerint fenyegetőzik, keménykedik  - bár ezt nehéz elhinni erről a szánalmas kólásüvegtestű csúszómászóról. Igaz, azt is hozzá kell tennünk, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek, igenis jogosan tarthatnak egy ilyen közéleti végóráit élő, sarokba szorított politikai patkánytól, aki  - jobb híján - megpróbál még vicsorogni és harapni. 

Éppen e sorok írásakor zajlik egy sajtótájékoztató Egerben, ahol Dr. Pápai Ákos ügyvéd, önkormányzati képviselő - ahogy korábban a NAV Bűnügyi Igazgatósága előtt - most a vármegyei MLSZ székháza előtt teszi fel azt az egyre aktuálisabb kérdést: miként lehet még polgármester, hogyan lehet még szabadlábon ez a szégyenteljes gengszter? 

Balázs ügyében - több más hatóság mellett - jelenleg egyébként valóban a NAV Heves Vármegyei Bűnügyi Igazgatósága nyomoz, mert az a gyanú, hogy Vojtekovszki Csabával a Heves Vármegyei MLSZ már megbukott, és meggyanúsított hírhedt foci gengszter elnökével együtt síbolták el a Tarnamente SE kompolti öltözőjére szánt pénzeket. 

Másrészt információink szerint vizsgálja a hatóság Balázs Zoltán szerepét - és többek között Berecz Kálmánét és Oroján Sándorét is - abban a befolyással üzérkedés és bűnpártolás miatt tett büntető feljelentésben is, ahol a három jómadár lankadatlan szorgalommal és szenvedéllyel kezdte védeni, mosdatni a Tarna folyót kiszivattyúzó aldebrői bűnözőket - valamint gyalázni és lejáratni azokat, akik ellenük felléptek.

balazs_zoltan.jpg

Balázs Zoltán eltökéltsége jól látható: mivel azt azért érzékeli, lefőni látszik számára a kávé, igyekszik az utolsó napig, óráig, percig kiélvezni a vele szemben egyébként már rég megszűnt, korábban rá testált közbizalommal járó anyagi lehetőségeket.

Mindezt - meggyőződésem szerint - a hatóságoknak is látnia kell. Így remélem ők is tisztában vannak azzal: minden nap, minden óra, minden perc, amíg hagyják, hogy Balázs Zoltán közpénzről dönthessen, az felér egy klasszikus szabadrablás állami jóváhagyásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikitthevesben.blog.hu/api/trackback/id/tr1518246827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása